Στις έξι και μισή στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μείνει ζωντανή στην μάχη του τίτλου. Υποδέχεται την Σίτι, με τους “πολίτες” να έχουν προβάδισμα 7 βαθμών και ένα παιχνίδι λιγότερο. 
Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης ρίχνει τίτλους τέλους για την Λίβερπουλ, που έτσι και αλλιώς φέτος δεν παρουσιάζεται ανταγωνιστική. Στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στο Μπιλμπάο, Αθλέτικ και Βαλένθια θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και να ξεφύγουν από την βαθμολογική μετριότητα στην οποία βρίσκονται. Ας δούμε τα προγνωστικά της ημέρας σε αποδόσεις από τη winmasters.gr   
 
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μεταπτώσεων συνέχεια για την ομάδα του Κλοπ. Ήττα εντός έδρας που δεν ξέρουμε αν της αξίζει ο χαρακτηρισμός “σοκ” από την Μπράιτον με 0-1. Για μια ακόμη αναμέτρηση με ομάδα χαμηλής δυναμικότητας οι παίκτες της Λίβερπουλ δεν μπήκαν στον κόπο να παίξουν έστω καλά και πέταξαν ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα του τίτλου. Όσο δεν απειλούσαν, οι παίκτες της Μπράιτον έπαιρναν θάρρος και εκμεταλλεύτηκαν μια ευκαιρία στο 52ο λεπτό για να κάνουν το 0-1. Στο υπόλοιπο του αγώνα οι γηπεδούχο ήταν άσφαιροι και έμεινε το σκορ μέχρι το τέλος.      
Πλέον η Λίβερπουλ είναι στους εφτά βαθμούς από την Σίτι και έχει και έναν αγώνα περισσότερο. Αλλά αυτό που προβληματίζει είναι η απόδοσή της. Και μπορεί με Τότεναμ και Γούεστ Χαμ να θύμισε Λίβερπουλ, αλλά η συνολική εικόνα της δεν είναι διεκδικήτριας τίτλου. Ελπίδες ότι θα αγωνιστεί ο Μανέ.          
Στατιστικά Στοιχήματος: Δεν έχει σκοράρει στους τελευταίους τρεις εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα.   
 
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μετρά 13 συνεχόμενες νίκες, οι εννέα εκ των οποίων για το πρωτάθλημα. Και αυτή τη στιγμή η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δείχνει ασταμάτητη. Τουλάχιστον εντός των συνόρων. Τελευταία επικράτησή της εκτός έδρας επί της Μπέρνλι με 0-2. Οι “πολίτες” άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό και απλοποίησαν αυτό που θα ακολουθούσε. Πέτυχαν και ένα δεύτερο γκολ στο 38’ και με δεδομένο την απροσπέλαστη άμυνά τους κλείδωσαν ένα ακόμη τρίποντο.              
Μετά τις μεταπτώσεις των πρώτων αγωνιστικών και την αφλογιστία που την διέκρινε, η Σίτι μοιάζει να φορμαρίστηκε την κατάλληλη εποχή και πλέον καλπάζει προς ακόμη έναν τίτλο. Τι και αν δεν είναι η εντυπωσιακή ομάδα των προηγούμενων ετών, ο Γκουαρδιόλα τους οδηγεί σε έναν ακόμη τίτλο και με την κυνική μορφή τους. 
Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στις πέντε τελευταίες εξόδους της για την Πρέμιερ. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: Βολεύεται και με την ισοπαλία η Σίτι, αλλά μάλλον θα κυνηγήσει την νίκη-τίτλος για να δώσει μια περισσότερο εμφατική νότα στην κατάκτηση. 
Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 2.05. Δείτε εδώ τις αποδόσεις για την τελευταία αγωνιστική της Superleague.

 
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέρασε στα ημιτελικά του Κόπα Ντελ Ρέι κερδίζοντας στα πέναλτι την Μπέτις με 1-4. Στην κανονική διάρκεια ήταν οι Ανδαλουσιάνοι αυτοί που ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν 84’. Αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στους Βάσκους που με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων οδήγησαν το ματς στην παράταση. Στην επόμενη μισή ώρα δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο και οι διαφορές λύθηκαν οριστικά στα πέναλτι, όπου η Μπιλμπάο ήταν πιο ψύχραιμη και εύστοχη.                    
Για το πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα από την Μπαρτσελόνα με 2-1 στο Καμπ Νου. Υποτονική στο πρώτο μέρος, ανέβηκε στο δεύτερο και απείλησε τους Καταλανούς, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς. Δεν θα αγωνιστεί ο επιθετικός Βιθέντε.            
Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει 2 ή περισσότερα γκολ στις ξι από τις τελευταίες δέκα εντός έδρας αναμετρήσεις της. 
 
ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νίκη έστω και αν δεν ικανοποίησε για την Βαλένθια. Υποδέχτηκε την Έλτσε και επικράτησε με 1-0. Από την αρχή η κατοχή της μπάλας ήταν στους γηπεδούχους, αλλά χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί. Πέτυχαν το γκολ στο 22ο λεπτό και στη συνέχεια διατήρησαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να μπορούν ή να θέλουν να δημιουργήσουν ακόμη ένα. Η νωθρή εικόνα της Έλτσε βοηθούσε σε αυτό. Στο δεύτερο όταν οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν αισθητά η Βαλένθια μπήκε σε μια αμυντική στάση, αλλά η αστοχία της Έλτσε της επέτρεψε να γυρίσει στα τρίποντα.                 
Κατά τη διάρκεια των μεταγραφών ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές, με έμφαση την αμυντική, αλλά δεν είναι σίγουρο αν όλα τα νέα της αποκτήματα θα μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα. Και το έδαφος που μένει για να καλυφθεί μέχρι τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη είναι σημαντικό. 
Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει στους τελευταίους τέσσερις εκτός έδρας αγώνες της. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πηγαίναμε στον άσο. Δεν πείθει η Βαλένθια. Αλλά το ότι η Μπιλμπάο έπαιξε παράταση και πέναλτι την Πέμπτη μας αποθαρρύνει. 
Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 1.95

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top