Δείτε τι είπε ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, για την επιστροφή του στην ομάδα, σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας TMW (tuttomercatoweb radio) κατά τη διάρκεια της εκπομπής Stadio Aperto. 

Αναλυτικά για την ΠΑΕ ΑΕΛ ο Τζιανλούκα Φέστα
«Πριν από δύο χρόνια παραιτήθηκα με ένα τριετές συμβόλαιο, μετά από μια σωτηρία, γιατί είχα κάποιες διαφορές με τον σύλλογο. Έχουν περάσει δύο χρόνια, η ομάδα βρίσκεται σε δυσκολία. Με κάλεσαν πίσω και δέχτηκα με χαρά αυτή τη δύσκολη πρόκληση, ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να μείνουμε στην Super League και αυτή τη φορά».

Βρήκατε την ομάδα σε χαμηλότερη κατάταξη:
«Ναι, δεν υπήρχε καλή ψυχολογική κατάσταση και ούτε καν σωματικά ήταν καλά προετοιμασμένοι. Σε αυτές τις εβδομάδες έφτασαν οκτώ έως εννέα νέοι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προτάθηκαν από εμένα και από τον σύλλογο και έχουμε ανεβάσει το επίπεδο. Αναδημιουργήσαμε και φέραμε τον σωστό ενθουσιασμό».

Διστάσατε να πείτε το ναι;
«Είχα προσφορές από άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά ήδη ήξερα το περιβάλλον εδώ. Είχα πάντα μια εξαιρετική σχέση με την πόλη».

Την Κυριακή θα βρείτε την ΑΕΚ:
«Θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής. Είμαι αρκετά σίγουρος πως θα είναι δύσκολο. Τεχνικά η ΑΕΚ έχει ανώτερους παίκτες από εμάς, όμως ελπίζουμε να αντισταθμίσουμε τον ενθουσιασμό και την οργάνωση, χωρίς να τους δώσουμε χώρο. Σίγουρα θα δώσουμε μία μάχη».

Εργάζεστε με το προσωπικό σας;
«Όχι, θυμήθηκα πρακτικά αυτό πριν από δύο χρόνια. Το κόστος για ένα ιταλικό προσωπικό είναι υψηλό αυτήν τη στιγμή για τους ελληνικούς συλλόγους. Δεν είναι το ίδιο πράγμα, αλλά νιώθω καλά και είμαι επίσης χαρούμενος».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top