Σε πρωταγωνιστικό ρόλο το Champions League και στο σημερινό (17/03) κουπόνι, ενώ υπάρχει ενδιαφέρουσα δράση και στα εγχώρια μέτωπα. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία δυνατά προγνωστικά από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τη League Two και τη Liga ACB. Επιπλέον, στο site μας μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για το πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Για το 2/2 η Τσέλσι
Ξεκινάμε τις επιλογές μας από το Stamford Bridge, όπου στις 22:00 η Τσέλσι υποδέχεται την Ατλέτικο στη ρεβάνς του 0-1 στο ουδέτερο Βουκουρέστι. 
Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι (23/02), η Ατλέτικο παρατάχθηκε με υπερβολικά αμυντικό πλάνο, η Τσέλσι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δίκαια πήρε τη νίκη με ανάποδο ψαλίδι του Ζιρού στο 68ο λεπτό! 
Έκτοτε, η ομάδα του Τούχελ μέτρησε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου βρίσκεται στην 4η θέση με 51 πόντους, στο +3 από τη Γουέστ Χαμ και το +5 από τη Λίβερπουλ. Το Σάββατο “κόλλησε” στο 0-0 στην έδρα της Λιντς, αλλά συμπλήρωσε 13 ματς αήττητη με το Γερμανό τεχνικό στον πάγκο. Εξαιρετική η αμυντική της λειτουργία, έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ σε αυτό το διάστημα!
Παρόμοιο το ρεκόρ της Ατλέτικο στο πρωτάθλημα μετά το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Επικράτησε των Βιγιαρεάλ (0-2 εκτός) και Μπιλμπάο (2-1 εντός) και αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Ρεάλ (1-1 εντός) και το Σάββατο με τη Χετάφε (0-0 εκτός). Έχει κλείσει η ψαλίδα στην κορυφή, είδε τις Μπάρσα και Ρεάλ να μειώνουν την απόσταση στους 4 και 6 πόντους αντίστοιχα. 
Η Ατλέτικο φαίνεται πως δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει δύο καρπούζια σε μία μασχάλη. Δίνει μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν έχει φρεσκάδα στο παιχνίδι της. Όπως φάνηκε και στο Βουκουρέστι δεν μπορούσε να δημιουργήσει απέναντι στην άμυνα των “μπλε” και απόψε θα αναγκαστεί να το κάνει, αλλά η Τσέλσι έχει την ποιότητα και τη συνοχή να την τιμωρήσει. Θα ποντάρουμε στους γηπεδούχους, επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 2.30

Με φόρα η Σάντερλαντ
Παραμένουμε στην Αγγλία για τη δεύτερη επιλογή μας, μεταφερόμαστε βορειοδυτικά, στο Άκρινγκτον, όπου στις 21:00 η τοπική ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Σάντερλαντ σε εξ αναβολής αγώνα της League 2. 
Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, έχουν πετύχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια τους (1-2-4) και βρίσκονται στην 13η θέση με 50 πόντους συγκομιδή. 
Η Σάντερλαντ κατέκτησε το League Trophy την Κυριακή επικρατώντας 1-0 της Τρανμίρ και με ανεβασμένη ψυχολογία στρέφει την προσοχή της στο μεγάλο στόχο της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Championship. Είναι 4η στην κατηγορία με 60 πόντους, αλλά με παιχνίδια λιγότερα από τους προπορευόμενους, μπορεί να βρεθεί ακόμη και στην κορυφή αν τα αξιοποιήσει. Βρίσκεται σε σούπερ φόρμα, με 6 νίκες και μία ισοπαλία τον τελευταίο μήνα, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία 7 παιχνίδια της!
Ποιοτικότερη, πολύ φορμαρισμένη και με ανεβασμένη ψυχολογία η Σάντερλαντ, θα ποντάρουμε στο διπλό, σε απόδοση 2.00

Χαμηλό τέμπο στο “Φερνάντο Μαρτίν”
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μπάσκετ από την Ισπανία. Στις 21:30, η Φουενλαμπράδα υποδέχεται την Ανδόρα για την 25η αγωνιστική της Liga ACB. 
Από 4/5 ήττες προέρχεται η γηπεδούχος, η οποία παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία με ρεκόρ 7-17. Στην 10η θέση η Ανδόρα (10-13) που αγωνίζεται και στο Eurocup. 
Κρίσιμο ματς για τη Φουνλαμπράδα, κουρασμένη από τα πολλά παιχνίδια η Ανδόρρα, δεν περιμένουμε γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, γι αυτό θα ποντάρουμε στο Under 158.5, σε απόδοση 1.99

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top