Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 σχετικά με το διαζύγιό του με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αιχμηρή απάντηση εξέδωσε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης
Κατανοούμε πλήρως τον εκνευρισμό του κ. Γιώργου Παράσχου και την προσπάθεια του να δικαιολογήσει το γεγονός ότι εγκατέλειψε την ομάδα και ότι έφυγε σαν κλέφτης. Αυτό, σε καμία περίπτωση δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιεί ως επιχείρημα, λόγια που ποτέ δεν ειπώθηκαν από ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης. Για εμάς προέχει ο Απόλλων Σμύρνης και οι αγώνες πρωταθλήματος που ακολουθούν. Τα υπόλοιπα με τον κ. Παράσχο θα τα πούμε εκεί που πρέπει.

Στο sdna μίλησε ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ο οποίος έδωσε την δική του απάντηση στα λεγόμενα του Γιώργου Παράσχου: «Δεν μπήκα ποτέ στα αποδυτήρια ούτε πριν ούτε μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία. Μίλησα στους παίκτες μετά από πέντε ημέρες. Ο Παράσχος είναι ψεύτης. Το κίνητρο και η μεγάλη στεναχώρια που έβγαλε σήμερα, προέρχονται από τα πολλά λεφτά που έχασε. Εμείς θα πάμε στα δικαστήρια για να αποδείξει αυτά που είπε στις δηλώσεις του».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top