Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, μετά τη λήξη της εξ αναβολής αναμέτρησης με την ΑΕΛ, στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου 
 «Θα έλεγα πως αυτό ήταν ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι που παίξαμε μέχρι τώρα. Ένα παιχνίδι που δεν είχε ποιότητα, είχε όμως πολύ πάθος και δύναμη. Και οι δύο ομάδες θεωρώ ότι είχαν άγχος όσον αφορά την τελική έκβαση του αποτελέσματος. Εμείς θέλαμε τη νίκη, πολύ απλά γιατί έχουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια στην έδρα μας. Ουσιαστικά όταν ανέλαβα είχαμε δέκα εκτός και έξι εντός παιχνίδια. Μετά από όλο αυτό το δύσκολο ταξίδι που έχουμε κάνει, θέλαμε τους περισσότερους πόντους στα δύο τελευταία εντός, για να μπορέσουμε στα πλέι-άουτ να ολοκληρώσουμε τον άθλο μας». 

Aν η σημερινή είναι η πιο σημαντική νίκη της Λαμίας: 
«Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι κάναμε μια νίκη πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Απέναντι σε μια ομάδα, η οποία στα τελευταία δύο παιχνίδια είχε επιτυχή αποτελέσματα και πολύ καλή ψυχολογία. Να κάνω και μια παρένθεση, σε προσωπικό επίπεδο να τονίσω ότι έχω απεριόριστο σεβασμό και respect στη μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα της χώρας. Οπότε να υπάρχει respect μέχρι τέλους γιατί η ΑΕΛ είναι δεδομένο ότι θα πολεμήσει. Έχει το μέταλλο και τη φανέλα για να το κάνει, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Εμείς ακολουθούμε το δικό μας δρόμο. Έχουμε τη δική μας διαδρομή και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και στις 16 Μαΐου να ολοκληρώνουμε το θαύμα. Γιατί σύμφωνα τα δεδομένα που υπήρχαν όταν ήρθα, θαύμα έχουμε κάνει».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top