Σήμερα γιορτάζει η ΑΕΛ FC Καναδά 8 χρόνια!
Ήταν το 2012 όταν παρέα με τον Ντέιβ Άνταμς είχαμε την ιδέα να ιδρύσουμε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο. Όχι απλά έναν οποιονδήποτε σύλλογο, αλλά κάποιον με νικηφόρα παράδοση, κάποιον που ήταν μια οικογένεια! Την Α.Ε.Λ.! Τη θρυλική και ιστορική Α.Ε.Λ. από την Ελλάδα που είχε κατακτήσει πρωτάθλημα και δύο κύπελλα, που αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που ανέδειξε παίκτες παγκοσμίου βεληνεκούς. 
Στις 17 Απριλίου του 2013 το όραμα έγινε πραγματικότητα. Τζον Μιχαλόπουλος, Ντέιβ Άνταμς και Μίλτον Γουγουλιάς έφεραν την Α.Ε.Λ. στην άλλη άκρη του κόσμου και ίδρυσαν την Α.Ε.Λ. ΚΑΝΑΔΑ. 
Στο διάστημα αυτό η Α.Ε.Λ. ΚΑΝΑΔΑ έχει κατακτήσει επτά πρωταθλήματα, επτά έπαθλα Χρυσών Παπουτσιών, κατέρριψε ρεκόρ (περισσότερα τέρματα υπέρ και λιγότερα τέρματα κατά σε μία περίοδο, και ένα απίστευτα ακατάρριπτο ρεκόρ τεσσάρων περιόδων χωρίς ήττα). 
Η Α.Ε.Λ. ΚΑΝΑΔΑ διαθέτει δύο ανδρικές ομάδες ποδοσφαίρου οι οποίες συμμετέχουν στο κλειστό και ανοιχτό πρωτάθλημα MMSL, στην 1η και 3η κατηγορία. Επίσης, έχει οργανώσει πλήρη ποδοσφαιρική ακαδημία από την ηλικία των τεσσάρων ετών (πρόγραμμα ανάπτυξης φυτωρίων) και ανταγωνιστικές ομάδες για παίκτες που επιθυμούν ν’ ακολουθήσουν ποδοσφαιρική σταδιοδρομία. 
Η Α.Ε.Λ. ΚΑΝΑΔΑ δεν είναι ένας συνηθισμένος ποδοσφαιρικός σύλλογος, αλλά μια οικογένεια. Η οικογένεια της Α.Ε.Λ. ΚΑΝΑΔΑ. 
Είμαι περήφανος και ευγνώμων για τις φιλίες και τις αδελφότητες που δημιουργήθηκαν. 
Τέλος, με όλη μου την καρδιά και αγάπη, ευχαριστώ κάθε προπονητή και κάθε παίκτη που φόρεσε και τίμησε τη φανέλα της Α.Ε.Λ. Είναι το αίμα τους, ο ιδρώτας τους και τα δάκρυά τους που έκαναν την Α.Ε.Λ. Είναι αυτοί που έκαναν την ΑΕΛ ΚΑΝΑΔΑ οικογένεια. 
Ήταν οκτώ υπέροχα χρόνια! Θα ακολουθήσουν και άλλα! 
Α.Ε.Λ. ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ! 
Με Σεβασμό και Αγάπη 
Μίλτον Γουγουλιάς 
AEL FC CANADA
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top