Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Παναιτωλικού από το Αγρίνιο για τη Λάρισα, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών βρέθηκαν στο ξενοδοχείο, "ντόπαραν" ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές και ζήτησαν να τα δώσουν όλα στο Αλκαζάρ και να γυρίσουν με τη νίκη. Σε διαφορετική περίπτωση, θα τους βρουν απέναντι τους!

Η Θύρα 6 σε σχετική της ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:
«ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σήμερα Παρασκευή, παρευρεθήκαμε στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η ομάδα μας λίγο πριν αποχωρήσει με προορισμό τη Λάρισα για το πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί.
Κάναμε σε όλους όσους ήταν παρόντες ξεκάθαρο ότι ο αυριανός αγώνας είναι η τελευταία ευκαιρία να βγάλουν τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ από τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται, λόγω των αποτυχημένων επιλογών της διοίκησης, αλλά και ότι αν δεν τα δώσουν όλα και γυρίσουν χωρίς τη νίκη θα μας βρουν απέναντι τους.
Ο αρχηγός της ομάδας μας διαβεβαίωσε ότι οι παίκτες θα δώσουν το 200% των δυνατοτήτων τους για να πάρουν το διπλό. Με την κίνησή μας αυτή θέλαμε να ντοπάρουμε ψυχολογικά τους παίκτες μας και να βελτιώσουμε το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top