Η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ συντετριμμένη, αλλά πιστεύουμε και όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα του Νομού Λάρισας, πληροφορήθηκε σήμερα την αποδημία του Παύλου Καραβαριώτη, του άοκνου "στρατιώτη" της αγαπημένης μας ομάδας, που την υπηρέτησε με παροιμιώδη ζήλο και αυταπάρνηση για 35 ολόκληρα χρόνια. 
Από την ίδρυσή της το 1964, μέχρι και το 1999, ο Παύλος αποτέλεσε τη θεμέλια κολώνα της ομάδας μας, πάνω στην οποία στηρίχτηκαν όλες οι διοικήσεις.
Από τη θέση του Ειδικού Γραμματέα πρόσφερε υπερπολύτιμες υπηρεσίες και είχε καταλυτική συμμετοχή σε όλα τα διαχρονικά βήματα της "Βασίλισσας του Κάμπου".
Παράλληλα διατηρούσε από το 1960 την ίδια θέση και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Λάρισας, όπου διακρίθηκε για την άδολη αγάπη του προς το λαρισινό ποδόσφαιρο και τους ανυποχώρητους αγώνες που έδωσε, μέσα από τις γραμμές της ΕΠΣΝΛ, για τα δίκαια της ΑΕΛ.
Σε πλήρη αντίθεση βέβαια με κάποιους σύγχρονους, που είτε σιωπούν, είτε σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά στο ανελέητο κυνηγητό της ομάδας μας, εξαργυρώνοντας την συνειδητή συνοδοιπορία τους με τα παράκεντρα της ΕΠΟ και άλλες αντίπαλες ΠΑΕ, με την εκλογή τους.
Η οικογένεια της ΑΕΛ πενθεί για την αδόκητη αποδημία του Παύλου Καραβαριώτη και συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του, δηλώνοντας ότι η μνήμη του και η τεράστια προσφορά του θα παραμείνουν αναλλοίωτες στις μνήμες όλων μας για πάντα.

"ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ" ΛΕΥTEΡΗ...
Με λίγες ώρες διαφορά, ένα ακόμη θλιβερό μαντάτο ράγισε τις "βυσσινί" καρδιές.
Ο Λευτέρης Ντριγκόγιας, πατέρας του αρχιπιστού οπαδού της αγαπημένης μας ομάδας, Βασίλη, ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για την αιωνιότητα. 
Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας, εκτιμώντας στο έπακρο τις ειλικρινείς σχέσεις που αναπτύχθηκαν και το διαρκές ενδιαφέρον της οικογένειας Ντριγκόγια για την αγαπημένη μας ομάδα, καταθέτει μαζί με όλη την "βυσσινί" οικογένεια τα εκ βάθους καρδίας συλλυπητήρια και εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα της λαρισινής γης που θα σκεπάσει τον Λευτέρη.
Τον άριστο οικογενειάρχη, τον αξιόλογο επιχειρηματία, τον υποδειγματικό συμπολίτη και συνοπαδό.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top