Συνοπτικό αλλά με μεγάλο ενδιαφέρον είναι το κουπόνι της Δευτέρας (26/04). Το Betarades.gr επιστρέφει με τρεις σούπερ επιλογές, που βρίσκετε με πλήθος αγορών στη sportingbet. Θα αναλύσουμε δυνατά παιχνίδια από την Premier League, τη Serie A και την Primeira Liga σήμερα. Ας δούμε αμέσως τι διαλέξαμε!

Με τα γκολ στo “Κινγκ Πάουερ”
Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από την Premier League, εκεί όπου στις 22:00 η Λέστερ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας για την 33η αγωνιστική.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας, μετά την νίκη τους με 1-0 επί της Σαουθάμπτον. Επίσης, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες για το πρωτάθλημα, από τη Μάντσεστερ Σίτι (0-2) και τη Γουέστ Χαμ (3-2), επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας με 3-0 επί της Γουέστ Μπρομ. Βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πάνω από την τέταρτη Τσέλσι, από την οποία, όμως και έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο. Έχουν σημειώσει 12 γκολ στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους.
Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της Κρίσταλ Πάλας για το πρωτάθλημα ήταν στις 10 του τρέχοντος μήνα, όταν και γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα (1-4) από την Τσέλσι. Οι "αετοί" έχουν κερδίσει μόλις το ένα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους για την Premier League. Παρ’ όλα αυτά δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, καθώς βρίσκονται στην 13η θέση και στο +11 από τη Φούλαμ και την επικίνδυνη ζώνη. Η ανασταλτική λειτουργία της Πάλας δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς έχει δεχθεί 52 γκολ σε 31 αγώνες. 
Η Λέστερ είναι, φυσικά, το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Και μπορεί, μάλιστα, να πετύχει και αρκετά τέρματα απέναντι στην προβληματική άμυνα των φιλοξενούμενων, που με τη σειρά τους σκοράρουν με ευκολία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Το κίνητρο της Νάπολι
Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με τη Serie A, στην αναμέτρηση όπου η Τορίνο υποδέχεται στις 19:30 την Νάπολι  για την 33η αγωνιστική.
Αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων “τρέχει” η Τορίνο, με απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Με πιο πρόσφατη αυτή (1-1) στην έδρα της Μπολόνια, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 25' και ισοφάρισε στο 58ο λεπτό με τον Μαντραγκόρα. Βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς. Δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στην έδρα της, έχοντας δεχτεί συνολικά εφτά τέρματα.
Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Νάπολι, που μετράει έξι νίκες στις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις της. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και συνέτριψε με 5-2 την Λάτσιο. Δύο γκολ σημείωσε ο Ινσίνιε, φτάνοντας συνολικά τα 17 στο πρωτάθλημα και φυσικά είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του, ενώ έχει μοιράσει και εξι ασίστ. Η ομάδα του Γκατούζο έχει καταφέρει να πετύχει τρεις νίκες στους τέσσερις τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της χωρίς να δεχτεί γκολ.
Η Νάπολι θέλει τη νίκη για να "πιάσει" τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και εύκολα ή και δύσκολα μπορεί να τα καταφέρει στην έδρα της Τορίνο. Θα στηρίξουμε το διπλό σε απόδοση 1.85.

Με τα γκολ στην Πορτογαλία
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας για σήμερα με την πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, με τη Νασιονάλ Μαδέιρα να κοντράρεται εντός έδρας με τη Γκιμαράες στις 21:00.
Δύσκολη η κατάσταση στο στρατόπεδο της Νασιονάλ, καθώς σημείωσε άλλη μια ήττα στο πρωτάθλημα, τη δέκατη συνεχόμενη για την ακρίβεια. Έχασε μακριά από το γήπεδό της από την Τοντέλα με 2-1. Προηγήθηκε στο πρώτο τέταρτο, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να διατηρήσει το προβάδισμα και έγινε η ανατροπή. Παραμένει έτσι στον πάτο της βαθμολογίας και στο -7 από θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Η άμυνά της είναι η χειρότερη στο πρωτάθλημα, καθώς έχει παθητικό 47 γκολ.
Από ήττα έρχεται η Γκιμαράες, εκτός έδρας κόντρα στην Πόρτο με 1-0. Παρόλο που η παρουσία της ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, δεν άντεξε έπειτα και δέχτηκε το τέρμα στο 49’. Αν και νίκησε την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική τη Σάντα Κλάρα (1-), μετράει έξι ήττες στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Καταλαμβάνει την έκτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα και είναι σε απόσταση εφτά πόντων από την πρώτη πεντάδα.
Δεν βρίσκονται σε καλό “φεγγάρι” οι δύο αντίπαλοι, με τη Νασιονάλ να είναι σε χειρότερη θέση, καθώς βρίσκεται μια ανάσα από τη χαμηλότερη κατηγορία. Όμως και η Γκιμαράες δεν πείθει με την αμυντική της λειτουργία. Με τα δεδομένα αυτά, θα προτιμήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.20.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top