Μεγάλο Σάββατο σήμερα (01/05) και να πούμε αρχικά καλό μήνα και καλές γιορτές σε όλους! Το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι γεμάτο ξανά. Το Betarades.gr λοιπόν, βρήκε και πάλι τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχηματος. Η μπάλα παίζει άλλωστε σε όλη την Ευρώπη!
Οι προτάσεις μας σήμερα στο ποδόσφαιρο, προέρχονται από την Αγγλία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Η Έβερτον στην Πρέμιερ αποτελεί το «στήριγμά» μας. Εννοείται, ότι έχουμε ξανά σημείο και από το μπάσκετ. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

Χωρίς περιθώρια η Έβερτον
Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από την Πρέμιερ Λιγκ. Σε ένα πολύ σημαντικό ματς, η Έβερτον υποδέχεται την Άστον Βίλα. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που «καίγονται» περισσότερο για τη νίκη.
Η Έβερτον, με αγώνα λιγότερο, είναι στην 8η θέση και στο -3 από την πεντάδα και στο -6 από την τετράδα. Αρχικά για τα «Ζαχαρωτά», προτεραιότητα είναι η πέμπτη θέση και πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε απόψε. Προέρχεται από τη σπουδαία νίκη με 0-1 επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο. Κράτησε ακίνδυνους τους «Κανονιέρηδες» και πήρε το τρίποντο με ένα αυτογκόλ του Λένο. Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Αντσελότι, που έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και τώρα πρέπει να τα δώσει όλα!
Η Άστον Βίλα από την άλλη, έχει μείνει οκτώ πόντους πίσω από την έβδομη θέση και είναι πάρα πολύ δύσκολο να την προλάβει πλέον. Έρχεται από το 2-2 με τη Γουέστ Μπρομ, εντός έδρας. Προβλήματα στην άμυνα για τη Βίλα, αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Πολύ σημαντική η απουσία του Γκρίλις που δεν θα παίξει ούτε σήμερα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή και δεν «καίγονται» τόσο πολύ από εδώ και στο εξής.
Το κίνητρο είναι πιο ισχυρό για την Έβερτον που παίζει στην έδρα της, έχει πιο ποιοτικό ρόστερ και διεκδικεί καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η νίκη είναι υποχρέωση για τους γηπεδούχους αν θέλουν πεντάδα, ή και τετράδα. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.10.

Πιο ισχυρό το κίνητρο της Ντανκέρκ
Συνεχίζουμε με την αγαπημένη Β’ Γαλλίας που έχει φουλ δράση σήμερα. Στις 21:00, η Ντανκέρκ φιλοξενεί τη Σοσό για την 36η αγωνιστική.
Η Ντανκέρκ δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και το σημερινό ματς είναι κομβικό για αυτήν. Είναι ισόβαθμη με την Καέν στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, και απέχει πέντε πόντους από τον απευθείας υποβιβασμό. Δεν μπόρεσε να κερδίσει την Αμιάν την περασμένη αγωνιστική, αλλά τουλάχιστον πήρε τον βαθμό (1-1). Τώρα, ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Είναι must win το ματς στη μάχη που δίνει η Ντανκέρκ. Αν το πάρει, κάνει μεγάλο βήμα αρχικά για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.
Η Σοσό με τη σειρά της, έχει μαθηματικές ελπίδες για να προλάβει τα πλέι οφ ανόδου. Εντοπίζεται στην 7η θέση της κατάταξης και στο -6 από την πεντάδα. Δεν έχει εύκολο έργο για τα πλέι οφ αλλά θα το παλέψει μέχρι τέλους. Βέβαια, δεν εξαρτάται μόνο από αυτήν η έκβαση της σεζόν, αφού περιμένει και τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 1-0 την Καέν και επιτέλους πανηγύρισε. Έχει κάποιες απουσίες σήμερα που κάνουν λίγο πιο δύσκολη την αποστολή της.
Το κίνητρο όμως κυρίως, είναι αυτό που μας σπρώχνει προς τα… αριστερά. Η Ντανκέρκ έχει υποχρέωση νίκης στη μάχη για την παραμονή. Θεωρούμε ότι το ένστικτο της επιβίωσης θα λειτουργήσει και πάμε με τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.00.

Γιατί αουτσάιντερ η Ρετζίνα;
Ερχόμαστε στην Ιταλία και τη δεύτερη κατηγορία, που έχει επίσης πολλά ματς. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το Κρεμονέζε - Ρετζίνα.
Η Κρεμονέζε έχει ακόμα ελπίδες για τα πλέι οφ ανόδου, αλλά οι ελπίδες αυτές είναι κυρίως… μαθηματικές. Ρεαλιστικά, προτεραιότητά της είναι να εξασφαλίσει την απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Δεν ήταν καλή απέναντι στη Μόντσα, εκτός έδρας, και ηττήθηκε με 2-1. Πρώτη ήττα μετά από καιρό για την Κρεμονέζε, που δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έδειξε τα αδύναμα σημεία της. Έχει αρκετούς απόντες σήμερα, κάποιοι εκ των οποίων είναι σημαντικοί.
Η Ρετζίνα τώρα, είναι πιο κοντά στα πλέι οφ και θα λέγαμε ότι τα διεκδικεί στα… ίσια! Έχει κάνει ένα πολύ δυνατό σερί, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Αυτό το αήττητο σερί την έχει φέρει στο -2 από την 8η θέση και δείχνει ικανή για όλα. Κέρδισε τη Ρετζιάνα με 2-1 την περασμένη αγωνιστική και τώρα συγκεντρώνεται στο σημερινό παιχνίδι. Στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει της Κρεμονέζε με 1-0.
Οι μπουκ δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους, αλλά δεν συμφωνούμε με αυτήν την άποψη. Η Ρετζίνα έχει περισσότερες ελπίδες για τα πλέι οφ, είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να πάρει ακόμα και τη νίκη σήμερα. Θα είμαστε πιο… συντηρητικοί, με το Χ2 σε απόδοση 1.80.

Έχει ανάγκη η Μάλαγα
Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ και το πρωτάθλημα Ισπανίας. Εδώ, η Ουνικάχα Μάλαγα φιλοξενεί την Μπανταλόνα και έχουμε κρατήσει σημείο!
Η Ουνικάχα Μάλαγα δεν τα πάει καθόλου καλά τελευταία. Στα δύο πιο πρόσφατα ματς που έδωσε έχασε με μεγάλες διαφορές. Ειδικά από τη Σαραγόσα, διασύρθηκε με το 101-78. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη κάνει προσπάθεια για να μπει στα πλέι οφ και οφείλει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα απόψε. Αυτό που ξέρει η Μάλαγα, είναι ότι αν κάνει το 6Χ6 στο τέλος θα είναι σίγουρα στα πλέι οφ. Θα επιχειρήσει λοιπόν, να κάνει την αρχή για αυτό το νικηφόρο σερί σήμερα. Δεν έχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι αν θέλει να μπει στα πλέι οφ.
Η Μπανταλόνα από την πλευρά της, προέρχεται από δύο κρίσιμες νίκες, στο γήπεδό της. Πρώτα επί της Τενερίδης με 90-85, και μετά επί της Μανρέσα με 96-68. Καλές εμφανίσεις από την Μπανταλόνα, που έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την οκτάδα και τώρα στοχεύει στην εξάδα. Έτσι θα αποφύγει στην πρώτη φάση των πλέι οφ τη Ρεάλ και την Μπάρτσα. Πάντως, πριν από τις δύο εντός έδρας νίκες που αναφέρθηκαν, η Μπανταλόνα μετρούσε τρεις σερί ήττες και δεν πατούσε καλά. 
Το μομέντουμ ευνοεί τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν παίζει μόνο αυτό μπάσκετ. Το κίνητρο των γηπεδούχων είναι πιο ισχυρό, με τη Μάλαγα να έχει υποχρέωση να νικήσει και να σταματήσει το αρνητικό της σερί. Πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα η Μάλαγα θα το πάρει το ματς, ποντάρουμε στον «άσο» σε απόδοση 1.70.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top