Τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας της ΑΕΛ με τους άλλους. Δείτε παρακάτω τα επόμενα ματς των ομάδων, καθώς και τα κριτήρια ισοβαθμίας, στα οποία και η ΑΕΛ υστερεί. Το διπλό του ΟΦΗ στο στάδιο Αλκαζάρ σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη του Παναιτωλικού στους Ζωσιμάδες αφήνουν σε πολύ δύσκολη θέση την ΑΕΛ στην μάχη της παραμονής. Απομένουν ακόμα δύο αγωνιστικές για το τέλος των Play out του πρωταθλήματος της Super League 1 και ουσιαστικά τρεις ομάδες θα δώσουν μάχη για να αποφύγουν τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, που οδηγούν η μία σε μπαράζ και η 14η θέση απευθείας υποβιβασμό στην Super League 2. Όπως όλα δείχνουν ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός και η ΑΕΛ είναι το γκρουπ τριών ομάδων που θα παλέψουν για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού και της 13ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ με τον 2ο της Super League 2. Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα του ΟΦΗ με 28, του Παναιτωλικού με 27 και της  ΑΕΛ που έχει 24. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων (με *τα εκτός έδρας)
ΟΦΗ (28)
Λαμία*
Παναιτωλικός 

Παναιτωλικός (27) 
Ατρόμητος 
ΟΦΗ*

ΑΕΛ (24) 
Βόλος*
ΠΑΣ Γιάννινα

Αναλυτικά τα τρία κριτήρια ισοβαθμίας:
Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs/playouts αθροιστικά)
Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs/playouts αθροιστικά)
Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top