Πριν από λίγη ώρα η Ερασιτεχνική ΑΕΛ μου απέστειλε πρόσκληση, να παραστώ αύριο στην ανοιχτή συγκέντρωση που διοργανώνει για τα 57 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΛ μας και για να συζητήσουμε για το μέλλον της.
Η πρόσκληση αυτή έστω και αν ήρθε καθυστερημένα είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη, αλλά λόγω πολύ σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών από το πρωί μέχρι το βράδυ, για ολόκληρη την εβδομάδα, είναι αποτρεπτική στο να είμαι παρών στη συγκέντρωση.
Ανεξάρτητα από αυτή την άτυχη συγκυρία τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε ανοιχτοί σε μία συνεργασία με την ισόβια διοίκηση της Ερασιτεχνικής της ΑΕΛ, έστω και αν αυτή εκλέγεται πλέον από 30 μέλη, αλλά ακόμη έχω μπροστά μου τις φωτογραφίες από τον περσινό αγώνα μας απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών στη Λάρισα, όταν με πρωτοβουλία της Ερασιτεχνικής με παρουσία όλων των μελών του ΔΣ της, 200 αλήτες έβριζαν τη νεκρή μητέρα μου, εμένα και τα παιδιά μου με χυδαίες εκφράσεις για να αηδιάσω και να τους χαρίσω τις μετοχές της ΑΕΛ.
Εύχομαι η πρόσκλησή τους να έχει ειλικρινή υποδομή και αν αυτό είναι αλήθεια έχουμε όλο τον χρόνο να συνεργαστούμε για να κάνουμε το μέλλον της ΑΕΛ καλύτερο.

Δημοσιοποιούμε με μεγάλη μας χαρά την πρόσκληση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ για να παραστούμε στην αυριανή συζήτηση:
Η Αθλητική Ένωση Λάρισας καλεί τα μέλη της, τους φορείς της πόλης και όλο τον κόσμο της Ομάδας την Τετάρτη 26/5 και ώρα 20:30 στην πλατεία Ταχυδρομείου, μπροστά στο κτίριο Κατσίγρα.
Γιορτάζουμε τα γενέθλια της Α.Ε.Λ. και ειδικά φέτος είναι μεγαλύτερη η ανάγκη να δηλώσει η πόλη σύσσωμη δίπλα στην ομάδα μας. Θυμόμαστε το παρελθόν και κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον, συζητώντας ανοικτά για αυτό σε μια εκδήλωση αμιγώς βυσσινί.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Λ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top