Μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Φάμπρι Κάστρο, τοποθετήθηκε για το περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Μανώλη Μπέρτο, στην αναμέτρηση του σταδίου Αλκαζαρ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Φάμπρι Κάστρο:
«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που θα έφευγα από ένα αγωνιστικό χώρο λόγω ρατσιστικού σχολίου και συμπεριφοράς συναδέλφου. Δεν θα πω τι μου είπε ή όνομα του παίκτη. Όσοι ήμασταν εκεί ξέρουμε τι έγινε. Δεν ήθελα να μιλήσω τηλεοπτικά ή να σχολιάσω οτιδήποτε άλλο, πολύ λιγότερο να μπω σε αντιπαραθέσεις που τελικά παράγουν περισσότερο μίσος και στον κόσμο έχουμε ήδη αρκετό. Με χαρακτήρισε που μιλούσα με τη δουλειά μου στο γήπεδο και με την αφοσίωση που έχω απέναντι σε αυτό το άθλημα και τους συναδέλφους μου, αλλά αυτό το είδος πράγματος δεν πρέπει να συμβαίνει άλλο, λιγότερο στο ποδόσφαιρο. Δεν προσβάλλομαι από αυτά που είπε μακριά από αυτό. Με ενοχλεί η πράξη, η πρόθεση.
Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όλοι μας βλέπουν, πολλά παιδιά θέλουν να μας μοιάσουν και αυτό δεν είναι το παράδειγμα που πρέπει να δώσουμε. Περισσότερα στην κατάσταση στην οποία ζει ο κόσμος, όπου λείπουν οι αξίες και περισσότερο σεβασμός, ανοχή και αγάπη χρειάζονται για να βελτιωθεί ο κόσμος μας. Ευχαριστώ τους συναδέλφους, τους οπαδούς και άλλα άτομα που μου έχουν γράψει δείχνοντας την αγάπη και την υποστήριξή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα μου ′′ Pas Giannina FC ′′ που με προσέχει και με φροντίζει όλες τις ώρες. Είμαι πολύ καλά, δυνατός με την επιθυμία να συνεχίσω πάντα να κάνω αυτό που μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και να προσπαθώ κάθε μέρα να είμαι καλύτερος άνθρωπος».
′′ Από την αφθονία της καρδιάς το στόμα μιλάει ′′ Λουκάς 6:45.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top