Επιτέλους Σάββατο (29/05), και το κουπόνι πάμε στοίχημα κάνει τη διαφορά! Το Betarades.gr βρήκε και πάλι τα πιο «καυτά» προγνωστικά στοιχήματος. Εννοείται, ότι και στο στοίχημα ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Σίτι και Τσέλσι είναι αυτός που μαγνητίζει το ενδιαφέρον.
Έχουμε φυσικά σημείο από τον τελικό, αλλά όχι μόνο από αυτόν. Στην Αγγλία, έχει επίσης μεγάλο παιχνίδι αφού κρίνεται η άνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ. Στη Γερμανία, παίζεται σήμερα μια θέση στην Μπουντεσλίγκα και προκύπτει επιλογή και από εκεί. Επιπλέον, υπάρχει και μπασκετικό προγνωστικό, για να συμπληρωθεί η τετράδα μας.

Βρήκε το «κουμπί» η Τσέλσι
Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από το Champions League και τον μεγάλο τελικό! Η Σίτι κοντράρεται με την Τσέλσι στις 22:00, στο «Ντραγκάο». Θα πάμε λοιπόν με το… αουτσάιντερ.
Η Μάντσεστερ Σίτι, είναι το φαβορί με βάση τους μπουκ. Αποτελεί μια εξαιρετική ομάδα άλλωστε, που από ένα σημείο και μετά έκανε φοβερά πράγματα σε πρωτάθλημα και Champions League. Κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ με άνεση και έφτασε και στον σημερινό τελικό. Βέβαια, έχασε το κύπελλο, αφού ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Τσέλσι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει πάρα πολύ το τρόπαιο, όπως και ο ίδιος ο Ισπανός προπονητής. Κάθε χρόνο όμως, κάτι της… λείπει σε αυτήν τη διοργάνωση. Πιστεύουμε ότι ο τόσος φαβοριτισμός της Σίτι σήμερα, δεν είναι δικαιολογημένος.
Διότι η Τσέλσι, είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που έχει βρει και το «κουμπί» της Σίτι με τον Τούχελ στον πάγκο. Την έχει κερδίσει και στα δύο ματς με τον Γερμανό στον πάγκο. Πρώτα στο κύπελλο, με 1-0, και μετά στην Πρέμιερ Λιγκ, με 1-2. Ο Τούχελ άλλαξε γενικά την εικόνα των «Μπλε». Τους έβγαλε στην τετράδα στο πρωτάθλημα, έστω και… επεισοδιακά στο τέλος. Επίσης, κατάφερε να τα πάει εξαιρετικά στο Champions League και τώρα διεκδικεί την κούπα. Η Τσέλσι απέκλεισε τη Ρεάλ στα ημιτελικά, με φοβερές εμφανίσεις και έχει την ποιότητα για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το τρόπαιο.
Η πρόσφατη παράδοση μάλιστα, ευνοεί την Τσέλσι που έχει κερδίσει τα 3/4 τελευταία μεταξύ τους σε όλες τις διοργανώσεις. Η Σίτι μάλλον έχει μεγαλύτερο άγχος, ενώ πάντα… κάτι γίνεται και την πατάει στο Champions League. Πιστεύουμε ότι ο Τούχελ θα βρει ξανά τον τρόπο να βάλει πολύ δύσκολα στον Πεπ. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.02!

Το αξίζει η Μπρέντφορντ
Στην Αγγλία, στις 17:00, θα γίνει το τελικός των πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ. Στο «Γουέμπλεϊ», η Μπρέντφορντ συγκρούεται με τη Σουόνσι. Το ματς είναι μονό και σε περίπτωση ισοπαλίας έχει παράταση και πέναλτι.
Μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά η Μπρέντφορντ τα κατάφερε στα ημιτελικά. Εκεί δοκιμάστηκε απέναντι στην Μπόρνμουθ και τα βρήκε σκούρα. Έχασε στο πρώτο ματς, με 1-0, στη μοναδική της ήττα στα 14 τελευταία παιχνίδια! Στον επαναληπτικό, η Μπόρνμουθ προηγήθηκε 0-1 και όλα έδειχναν να τελειώνουν για την Μπρέντφορντ. Ωστόσο, έβγαλε το «μέταλλο» και την ποιότητά της στο γήπεδο και κέρδισε με 3-1 για να προκριθεί αυτή στον τελικό! Αντιμετώπισε και πέρσι τη Σουόνσι στα πλέι-οφ, στα ημιτελικά, και την απέκλεισε. Πέρσι έχασε από τη Φούλαμ στον τελικό, αλλά φέτος θεωρείται αυτή το φαβορί για τη νίκη.
Η Σουόνσι από την άλλη, απέκλεισε την Μπάρνσλεϊ στα φετινά ημιτελικά, με μεγάλη δυσκολία. Κέρδισε 0-1 στο πρώτο παιχνίδι, και στη ρεβάνς προηγήθηκε με 1-0. Όμως, η Μπάρνσλεϊ ισοφάρισε σε 1-1 και η Σουόνσι αγχώθηκε πάρα πολύ, μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Το 1-1 δεν άλλαξε και πέρασε στον τελικό. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Έχει 4 νίκες στα 9 τελευταία παιχνίδια της, και έχει χάσει τη σταθερότητα στην άμυνα, που ήταν το δυνατό της σημείο. Αν παρουσιάσει την πρόσφατη εικόνα της και σήμερα, θα έχει πολύ δύσκολο έργο.
Ποιοτικά, η Μπρέντφορντ υπερέχει και δίκαια θεωρείται το φαβορί από τους μπουκ. Είναι σε καλύτερο μομέντουμ, ήταν συνολικά ανώτερη φέτος και αξίζει την άνοδο. Θεωρούμε ότι θα την πάρει από το 90λεπτο, και ποντάρουμε στον «άσο» σε απόδοση 1.92.

Ολοκληρώνεται το «μπαμ» στη Γερμανία
Πολύ κρίσιμο παιχνίδι διεξάγεται και στη Γερμανία. Εκεί, κρίνεται μια θέση στην Μπουντεσλίγκα, στη ρεβάνς της Χολστάιν Κίελ με την Κολωνία.
Η Χολστάιν Κίελ αγωνίζεται φέτος στη δεύτερη κατηγορία, αλλά τώρα έχει το πάνω χέρι για την άνοδο. Κέρδισε 0-1 στο πρώτο ματς την Κολωνία, και πήρε σημαντικό προβάδισμα. Μάλιστα, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και αυτό ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας του Βέρνερ. Προσέχει πολύ γενικά την άμυνά της, και το έκανε αυτό και στο γήπεδο της Κολωνίας. Πιέστηκε σε κάποιες στιγμές, αλλά συνολικά είχε καλή παρουσία. Μάλιστα, είχε και δοκάρι στο 78’, για να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στη μεγάλη κατηγορία. Είναι η ομάδα που απέκλεισε την Μπάγερν στο κύπελλο Γερμανίας.
Η Κολωνία με τη σειρά της, απογοήτευσε τον κόσμο της με την ήττα στον πρώτο αγώνα. Μετριότατη εμφάνιση, με λίγες πραγματικά καλές ευκαιρίες και τελικά… μηδέν εις το πηλίκον. Πολύ δύσκολα πλέον τα πράγματα για την ομάδα του Φούνκελ, που είναι κοντά στον υποβιβασμό! Ιδιαίτερα ασταθής φέτος η Κολωνία, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση σήμερα.
Το μομέντουμ ευνοεί σίγουρα τους γηπεδούχους, που προέρχονται από τη σπουδαία νίκη στην Κολωνία και είναι έτοιμοι να «κλειδώσουν» την άνοδο! Αναμένεται να παίξουν ξανά την καλή τους άμυνα και δεν τους βλέπουμε να χάνουν από τους ασταθείς φιλοξενούμενους. Πάμε με το 1Χ σε απόδοση 1.91.

Ώρα… Λαυρίου
Ερχόμαστε στο μπάσκετ τώρα, και τη Stoiximan Basket League. Για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, το Λαύριο παίζει εντός έδρας με τον Προμηθέα. Η σειρά είναι στο 2-2.
Το Λαύριο είναι έτοιμο να… γράψει ιστορία! Έχανε με 0-2 στη σειρά έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και έχει ισοφαρίσει σε 2-2. Ήταν τρομερό το Λαύριο στο τέταρτο ματς της σειράς στην Πάτρα. Κέρδισε εύκολα με 77-92 και είναι ένα βήμα από την ολοκλήρωση μιας επικής ανατροπής. Ο Κάρτερ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Σερέλη. Το Λαύριο αγωνίζεται πλέον με την ψυχολογία στα ύψη και απέχει μια νίκη από την πρώτη του συμμετοχή σε τελικούς πρωταθλήματος!
Ο Προμηθέας Πατρών τώρα, είναι απογοητευμένος από την τροπή που πήρε η σειρά. Όταν προηγείσαι με 0-2, και έχεις πάρει το πλεονέκτημα έδρας, ειδικά στο τέταρτο ματς την… τελειώνεις τη δουλειά. Ο Προμηθέας όμως, αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων μετά το μεγάλο προβάδισμα που πήρε στους ημιτελικούς και τώρα… έμπλεξε. Μάλιστα, στο Game 4 στην Πάτρα, ο Προμηθέας έκανε τη χειρότερη εμφάνισή του. Ο κόουτς Γιατράς αγχώνεται για το αν θα αγωνιστεί ο Τζεράι Γκραντ, κάτι που θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Όπως και να έχει, ο άσος του Προμηθέα δύσκολα θα είναι στο 100% ετοιμότητας.
Είναι ξεκάθαρο, ότι πλέον το μομέντουμ ευνοεί το Λαύριο. Οι γηπεδούχοι έχουν όλα τα φόντα για να φτάσουν στους τελικούς για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την ανατροπή και θα τους στηρίξουμε. Πάμε με το Λαύριο -2.5 σε απόδοση 1.85.


ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top