Με το προφυλακισμένο για στημένους αγώνες παχύδερμο από την απόφαση της Δικαιοσύνης, που αν δεν ήταν ο ευεργέτης του ο Μαρινάκης να πληρώσει 300.000 ευρώ εγγύηση για να τον αποφυλακίσει (ούτε ο μεγαλύτερος κακοποιός δεν έχει πληρώσει τόσο μεγάλη εγγύηση) και εγώ να βοηθήσω στο Δικαστήριο θα ήταν ακόμη φυλακή, δεν θέλω να έχω καμία αντιπαράθεση και δεν με ενδιαφέρει τί λέει και τί γράφει. Ας κοιτάξει την Πύδνα Κίτρους και την οικογένειά του και ας αφήσει εμένα και την ΑΕΛ ήσυχους. Η ζωή κάνει κύκλους και αγνώμονες άνθρωποι σαν και αυτόν έχουν προδιαγεγραμμένο τέλος. Εγώ 70 χρόνια είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος σε όλους τους τομείς της ζωής μου και ανεξάρτητος οικονομικά και επαγγελματικά. Σε ένα Δικαστήριο που ήμασταν πρόσφατα και που το έχασε, με τους μάρτυρές του και με τους δικηγόρους του από τον Βόλο, τον κύριο Εμμανουηλίδη και την Κασσιανή, κλαιγόταν και έλεγε ότι το εισόδημά του είναι 1.500 ευρώ το μήνα. Εγώ μόνο στην εφορία πληρώνω 52.000 ευρώ τον μήνα. Πιθανότατα η Επαγγελματική Επιτροπή Αθλητισμού πρέπει να αρχίσει να ψάχνει τη νομιμότητα της μετοχικής συνθέσεως της Πύδνας Κίτρους – Βόλος. Όσον αφορά το ταμείο της ΑΕΛ που ανησυχεί, αυτή τη στιγμή στους λογαριασμούς της έχει 1.300.000 ευρώ. Αυτή είναι η τελευταία δήλωσή μου που αφορά αυτό το άτομο και για κάθε λέξη που λέει και για κάθε τι που κάνει τον έχω στο στόχαστρο και χωρίς ανακοινώσεις θα προσφεύγω στη Δικαιοσύνη, όπως κάνω πλέον και για αντιστοίχου ποιότητας πρόσωπα στη Λάρισα και σε αυτούς που τους υποκινούν από την Αθήνα.

Πριν από λίγο είδα ότι μου έκανες δώρο μία σκάλα και με όλο το χιούμορ που σε διακρίνει ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις είναι καλύτερο να την κρατήσεις, μήπως και σου χρησιμεύσει στο μέλλον για να κάνεις καμία απόδραση από καμία φυλακή, γιατί τότε δεν θα υπάρχει ο Μαρινάκης να πληρώσει την εγγύηση, ούτε ο Κούγιας να λυπηθεί τα τέσσερα παιδιά σου και να θυμίσει στο δικαστήριο τις κασέτες του Πατέρα και το περιεχόμενό τους, αυτές με τον Δαλούκα και τους Ρουμάνους, τους Ρώσους και τους Τσετσένους που θα τον «καθάριζαν» αν δεν «έφτιαχνε» το παιχνίδι με τον Άρη.

Υπάρχουν βέβαια και οι άλλες κασέτες με τον Μποροβήλο και τα 500.000€, για να πέσει ο Ηρακλής και να γλυτώσει ο Αστέρας.

Αλήθεια ρε Αχιλλέα με 1500€ εισόδημα το μήνα, που είπες στο δικαστήριο ότι έχεις για να μην πληρώσεις διατροφή, πως είναι δυνατόν να σε εμπιστευτούν οι 250 μέτοχοι του Βόλου για να διαπραγματεύεσαι την πώληση με τους Latin επενδυτές του Βρύζα και την πώληση του Δουβίκα με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ;

Δεν θυμήθηκαν τους δύο υποβιβασμούς και την πτώχευση του Ολυμπιακού Βόλου;

Έχω πολύ δουλειά αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά σου υπόσχομαι ότι μόλις τελειώσω με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ασχοληθώ με σένα και την Πύδνα Κίτρους.

 

Υ.Γ. Για να μην ξεχνιόμαστε, εσύ έχεις εισόδημα 1500€ το μήνα και εγώ πληρώνω 52.000€ εφορία τον μήνα.

Σε συμβουλεύω να κάτσεις στα αυγά σου και ήσυχα, γιατί θα έχουμε πάλι κλάματα και τα παιδιά σου μεγαλώσανε.

Άντε να χαθείς, αγνώμων, που αν δεν ήταν το ποδόσφαιρο ούτε στο γκαράζ μου να μου πλύνεις τα αυτοκίνητα δεν θα έμπαινες. 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top