Ο άλλοτε Σλοβάκος επιθετικός της ΑΕΛ και σκόρερ των «βυσσινί» στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, Γιόζεφ Κόζλεϊ, σαν σήμερα πριν 14 χρόνια στο Βόλο, ξετυλίγει το…κουβάρι των αναμνήσεων για λογαριασμό του sdna.

Αναλυτικά ο Γιόζεφ Κόζλεϊ
«Είναι ένα παιχνίδι που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Το γκολ που έβαλα, το δεύτερο γκολ του Αντσούε που μας έβαλε μπροστά ξανά στο σκορ και το σφύριγμα της λήξης, ήταν τρεις ανεπανάληπτες στιγμές. Δεν θα ξεχάσω επίσης και μια ευκαιρία που είχε ο Μάντζιος από πλευράς του Παναθηναϊκού να ισοφαρίσει λίγο πριν από το φινάλε. Το κλίμα στην ομάδα πριν τον τελικό ήταν ήρεμο. Εκείνη η χρονιά ήταν δύσκολη και παλεύαμε για την παραμονή μας. Όλοι ζούσαμε για εκείνη την ημέρα από την στιγμή που προκριθήκαμε στον τελικό.
Προσωπικά ένιωθα πως ήταν γραμμένο εκείνο το Κύπελλο να το πάρει η ΑΕΛ ότι κι αν συνέβαινε μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος μας έδωσε τρομερή ώθηση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Μετά το τέλος του ματς η αποθέωση που γνωρίσαμε ήταν κάτι το φοβερό.
Απίστευτες πραγματικά στιγμές. Θυμάμαι πως οι δικοί μας οπαδοί ήταν πολλοί περισσότεροι στις εξέδρες του γηπέδου κι είχαν κερδίσει αυτό που λέμε τη μάχη της κερκίδας.
Παρακολουθώ την πορεία της ΑΕΛ κι εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να καταφέρει να σωθεί και να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Super League που είναι και η κατηγορία στην οποία αρμόζει να παίζει».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top