Με καυστικό τρόπο σχολίασε το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στην εφημερίδα «Ώρα του Βόλου». Δείτε τι είπε ο Αχιλλέας Μπέος και την απάντηση του Αλέξη Κούγια

Αναλυτικά ο Αχιλλέας Μπέος:
«Η όλη δική μου αντιπαράθεση έχει να κάνει με τον Αλέκο τον Κούγια και όχι με τη Λάρισα. Με την ομάδα της Λάρισας δεν έχω τίποτα, είμαστε αντίπαλοι για 90′ στον αγωνιστικό χώρο και τίποτε άλλο. Ο Κούγιας δεν έχει αρχή και τέλος, αν ήταν αυτοκίνητο δε θα βρισκόταν ανταλλακτικό», είπε αρχικά ο κ. Μπέος.
Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην προσωπική τους διαμάχη: «Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο φιάσκο του Koriopolis, λέγοντας στην αρχή πράγματα που δεν ίσχυαν και αναφέροντας στον Άρειο Πάγο ότι όσα είπε για εμένα τα άκουσε στην πιάτσα. Έτσι πήγα στη φυλακή και έτσι διαλύθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ευχαριστώ όμως το Θεό που με κράτησε δυνατό και δικαιώθηκα. Να μας πει ο Κούγιας πότε έλεγε αλήθεια, τότε ή τώρα; Αυτός είναι ο Αλέκος ο Κούγιας, το λένε “Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω” ανάλογα με τα συμφέροντα του».
Καταλήγοντας ο κ. Μπέος έχρισε υπεύθυνο για τον υποβιβασμό της ΑΕΛ τον Κούγια: Είναι ο κύριος υπεύθυνος που έπεσε η Λάρισα. Είναι αστεία και ντροπή όσα λέει τώρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά έτσι έχει μάθει να πορεύεται. Πλέον έχει κριθεί από όλο τον κόσμο. Αναδιάρθρωση στην Α’ Εθνική θα γίνει μόνο στον ύπνο του, αλλά με βάση τις δικές μου πληροφορίες ούτε στη Β’ και τη Γ’ θα γίνει. Να το αποδεχτεί, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σαν άντρας και να αποδεχτεί την ήττα.»

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια
«Διάβασα την χιλιοστή ενασχόληση του Αχιλλέα με εμένα, για να αποκτά δημοσιότητα το ονοματεπώνυμό του γιατί με οτιδήποτε άλλο ασχολείται καθημερινά κανείς δεν το δημοσιοποιεί και του απαντώ γιατί μάλλον δεν γνωρίζει, ως νεόπλουτος μετά την πρόσφατη ενασχόληση του με την θέση του Δημάρχου Βόλου, (αλήθεια τι θα σκέφτονται οι δημότες και πόσοι θα δαγκώνουν το χέρι τους που τον ψήφισαν;), ότι ανταλλακτικά δεν βρίσκεις στα πολύ ακριβά και σπάνια αυτοκίνητα.
Έστω και αν δεν κατάλαβε τι είπε, λόγω πιθανώς της παιδείας του, τον ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμέντο.
Πράγματι αν ήμουν εγώ ένα αυτοκίνητο θα ήμουν σπάνιο και ακριβό και δύσκολα θα έβρισκες ανταλλακτικά, ενώ ο ίδιος μάλλον θα ήταν NissanMicraπου βρίσκεια ανταλλακτικά και στα περίπτερα ή για να μην τον αδικήσω λόγω μεγέθους καμία ταλαιπωρημένη παλιά νταλίκα.
Ρε τι έχω πάθει με τον Μπέο;
Όλη την νύκτα μένει άυπνος για να γράψει μία ατάκα για μένα, για να τον γράψουν στα sites και οι εφημερίδες.
Δεν έχει καταλάβει μέχρι τώρα πόσο κακό του κάνει εκεί στον Βόλο, γιατί οι άτυχοι ψηφοφόροι καταλαβαίνουν κάθε μέρα ποιόν έχουν Δήμαρχο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top