Δεν άργησε πολύ να βρει δουλειά ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιώργος Σίμος, μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 43χρονο τεχνικό, ο οποίος αναλαμβάνει την εθνική Ελπίδων για να την οδηγήσει στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021-23, εκκινώντας από την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν, στις 5 Ιουνίου 2021. Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Γιώργο Σίμο, στον οποίο ανατέθηκε η τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021-23 αρχής γενομένης από τον αγώνα Λιχτενστάιν-Ελλάδα στις 5 Ιουνίου. Με την ευκαιρία της συμφωνίας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θεόδωρος Ζαγοράκης καλωσόρισε τον κ. Σίμο στις Εθνικές Ομάδες: "Ο Γιώργος δουλεύει με ενθουσιασμό, συμπεριφέρεται με ταπεινότητα και ταιριάζει στο προφίλ των ανθρώπων που θέλουμε να εργάζονται στις Εθνικές Ομάδες. Τον καλωσορίζω στην Εθνική και του εύχομαι καλή επιτυχία".
«Με χαρά αναλαμβάνω το καθήκον του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, το οποίο, πέραν της επαγγελματικής του διάστασης, αποτελεί και μεγάλη τιμή», δήλωσε ο νέος τεχνικός μετά τη συμφωνία με την ΕΠΟ. «Πάντα ήθελα να ζήσω αυτήν την εμπειρία και θεωρώ ότι έφτασε η κατάλληλη στιγμή».
Και πρόσθεσε: «Εκτός από τους αγωνιστικούς στόχους – διακρίσεις, σκοπός μου είναι να συνδράμω στην ομαλή μετάβαση παικτών από την Εθνική Ελπίδων στην Εθνική Ανδρών. Πάνω απ’ όλα, πάντως, θα δουλέψουμε με νοοτροπία βασισμένη σε αρχές και αξίες που πρεσβεύει η χώρα μας, γιατί φορώντας το εθνόσημο εκπροσωπούμε την ιστορία και τον πολιτισμό της. Αρχίζει μια ωραία πρόκληση και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό».
Υπενθυμίζεται ότι, η θέση του τεχνικού στην εθνική Ελπίδων είχε μείνει κενή, έπειτα από το τέλος της συνεργασίας μεταξύ ΕΠΟ και του Γιάννη Γκούμα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top