Στην επικύρωση της βαθμολογίας αναμένεται να προχωρήσει η Super League 2 την ερχόμενη Κυριακή. Έτσι, θα ανοίξει ο δρόμος για την κλήρωση της σειράς των αγώνων μπαράζ μεταξύ του δεύτερου της SL2 και του 13ου της Super League 1. Αυτή έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της ίδιας ημέρας, προκειμένου την Τετάρτη (26/05) να διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι και την Κυριακή (30/05) το δεύτερο.

Να θυμίσουμε ότι αύριο έχει προγραμματιστεί από τη Super League 1 η επικύρωση της βαθμολογίας, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, αλλά και των πλέι οφ/πλέι άουτ. Από την πλευρά της η ΑΕΛ  έστειλε εξώδικο στη διοργανώτρια και ζητά να μην επικυρωθεί η βαθμολογία, να συμμετάσχει εκείνη στα μπαράζ (με όσα γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή στα μπαράζ πηγαίνει ο Παναιτωλικός) και να είναι αντίπαλός της όχι η Ξάνθη, αλλά ο Λεβαδειακός.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 
«Η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων μπαράζ για την παραμονή/άνοδο στη Superleague 1, ανάμεσα στην ομάδα που κατέλαβε τη 13η θέση στο πρωτάθλημα της Superleague 1 και σε αυτήν που κατέλαβε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Superleague 2, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/05/2021 και ώρα 17:00 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. Στην κλήρωση μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπος από κάθε μία εκ των συμμετεχουσών ΠΑΕ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top