Σαν σήμερα η ΑΕΛ είχαμε την επιστροφή των «βυσσινί» στη μεγάλη κατηγορία. Η ΑΕΛ στις 22 Μαΐου 2016 για την 33η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής αντιμετώπιζε εντός έδρας τα Χανιά και επικρατούσε με σκορ 3-0. Στο 35ο λεπτό ο Βαρέλα άνοιξε το σκορ, στο 40' ο Καπός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 90ο λεπτό από τον Πάτο. Σε αυτό το ματς η ΑΕΛ έκανε τη φιέστα για την άνοδο της στην Superleague. Εκείνη τη χρονιά οι «βυσσινί» κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Football League. Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ αποθέωσαν τους πρωταγωνιστές εκείνης της σεζόν για την άνοδο της ομάδας στην Superleague. Τα φαντασμαγορικά βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα... Στην συνέχεια, ακολούθησε ο γύρος θριάμβου και τον κόσμο να αποθεώνει.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος (80' Πάτο), Βέρτζος, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Βαρέλα (56' Χοτζάλι), Ροβίθης (56' Λαμπρόπουλος), Καπός, Μαρουκάκης, Κουτσιανικούλης.

Χανιά (Κυριάκος Γρηγοράκης): Πρίφτης, Παγώνης, Χατζηλιάδης, Καρτσάμπας, Διαμαντόπουλος, Τσούτσιας (46' Νύκταρης), Ρίκκα, Μασάντο, Παλιάτσος (80' Φυντινάκης), Γκέσιος (46' Μπριλάκης), Καμινιώτης.


Δείτε επίσης: 250 φωτογραφίες από εξέδρες ΑΕΛ-Χανιά
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top