Οι τάσεις διακόσμησης για το 2021 είναι εδώ και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τους εξωτερικούς χώρους των σπιτιών μας! Τα έπιπλα κήπου https://www.epilegin.gr/epipla-kipou-c-24.html που προτείνονται θα μετατρέψουν τον κήπο σας σε επίγειο παράδεισο!
Το καλοκαίρι είναι εδώ και η διακόσμηση του κήπου σας, δείτε περισσότερα εδώ https://www.epilegin.gr/  είναι σημαντική, ώστε να μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές σε αυτόν του με τους αγαπημένους σας. Μέσα από απλές παρεμβάσεις, μπορεί να μετατραπεί σε έναν καλαίσθητο χώρο, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει ένα Κυριακάτικο brunch ή βραδιές BBQ.

1. Καναπέδες κήπου
Οι καναπέδες και τα άνετα καθίσματα είναι must για τους κήπους. Διάσημοι διακοσμητές χώρων προτείνουν για το 2021 μεγάλους και αναπαυτικούς καναπέδες, με καμπύλες ή ακόμα και στρογγυλά σχήματα. Ένας υπαίθριος καναπές είναι ένας τέλειος τρόπος για να μεταφέρετε την άνεση του σαλονιού σας στον κήπο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Για να ενισχύσετε την εικόνα ενός αναπαυτικού καθιστικού, μπορείτε εκτός από τα έπιπλα κήπου να τοποθετήσετε εκεί και ένα χαλί εξωτερικού χώρου σε απαλές, παστέλ αποχρώσεις.

2. Βοηθητικά τραπεζάκια
Τα βοηθητικά τραπεζάκια είναι πολύ σημαντικά για την εξωτερική διακόσμηση. Αποτελούν απαραίτητες έξτρα επιφάνειες για τα ποτά σας, αν οργανώνετε συχνά όμορφες βραδιές με φίλους στον κήπο. Τα τραπεζάκια rattan μετακινούνται πιο εύκολα σε σχέση με τα ξύλινα ή τα σιδερένια, οπότε μπορείτε να τα τοποθετείτε όπου σας εξυπηρετεί. Από την άλλη πλευρά, το ξύλο σε συνδυασμό με το γυαλί είναι η τελειά επιλογή για όσους προσπαθούν να υιοθετήσουν ένα σκανδιναβικό στυλ διακόσμησης και μια μινιμαλιστική αισθητική.

3. Βιοφιλία στην εξωτερική διακόσμηση
Όπως και στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, έτσι και εδώ, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τη βιοφιλία στην διακόσμηση εξωτερικών χώρων. Ξύλινες κρεμαστές κούνιες και πέτρινα διακοσμητικά είναι μερικά φυσικά και οργανικά υλικά που έρχονται να τονίσουν τη σχέση ανθρώπου και φύσης, προσφέροντας θετικά οφέλη στη ψυχολογία μας!

4. Κλουβιά για πουλιά
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό κλουβί ή αν δεν έχετε ένα, μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε pet-shop, και να το βάψετε, αν θέλετε να του αλλάξετε χρώμα. Στη συνέχεια, γεμίστε το με χώμα και τα αγαπημένα σας λουλούδια. Ή μπορείτε να το γεμίσετε με μικρά γλαστράκια. Εξαιρετική επιλογή είναι επίσης να το διακοσμήσετε με παχύφυτα και κακτάκια, μιας και θα δείχνουν πολύ γεμάτα και πλούσια. Θα έχετε έτσι ένα πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό διακοσμητικό για το καθιστικό του κήπου σας.

5. Συντριβάνια κήπου
Στα πλαίσια της εναρμόνισης με τα φυσικά στοιχεία, πολλοί προτείνουν την προσθήκη του υγρού στοιχείου στους κήπους. Το υγρό στοιχείο θα δώσει μια απαραίτητη νότα δροσιάς τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Μικρά συντριβάνια και αυτοσχέδιες λιμνούλες είναι μόνο μερικές προτάσεις οι οποίες θα μετατρέψουν τον εξωτερικό σας χώρο σε προσωπικό ησυχαστήριο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top