Κυριαρχεί το Euro στο κουπόνι της Τετάρτης (16/06) με τους αγώνες του! Το Betarades.gr έχει επιλέξει τρία προγνωστικά από την κορυφαία διοργάνωση. Μπορείτε να τα βρείτε στην bwin με ανταγωνιστικές αποδόσεις. Περνάμε απευθείας στις αναλύσεις μας για σήμερα!

Ανώτερη η Ιταλία
Αρχίζουμε τις επιλογές μας με την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 22:00 στη Ρώμη ανάμεσα στην Ιταλία και την Ελβετία για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro.
Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και επικράτησε με 3-0 επί της Τουρκίας. Και τα τρία γκολ, πάντως, της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή ήταν η ένατη συνεχόμενη νίκη για την Ιταλία σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια, ενώ σε ολα έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Επιπλέον, “τρέχει” ένα εξαιρετικό αήττητο σερί 28 αγώνων.
Η Ελβετία δεν τα κατάφερε και αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Ουαλία. Αποτέλεσμα που, πάντως, αδικεί την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο, ενώ προηγήθηκε στο 49'  με τον Εμπολό ενώ ισοφαρίστηκε στο 74' με τον Μουρ. Προερχόταν από έξι συνεχόμενες νίκες, με πιο πρόσφατη το εντυπωσιακό 7-0 επί του Λουξεμβούργου , στη πρόβα τζενεράλε ενόψει του Euro. Έχει δεχτεί, πάντως, γκολ στους τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της.
Η Ιταλία άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην πρεμιέρα, είναι καλύτερη ομάδα, αγωνίζεται στην έδρα της και μπορεί να τα καταφέρει και απέναντι στην Ελβετία. Θα ποντάρουμε στο Ιταλία -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.13.

Ποιοτική η Τουρκία
Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την άλλη αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Euro, που διεξάγεται στις 19:00 στο Μπακού, ανάμεσα στην Τουρκία και την Ουαλία.
Το συγκρότημα του Σενόλ Γκιουνές ξεκίνησε με το ... αριστερό τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση. Γνώρισε βαριά αλλά δίκαιη ήττα από την σαφώς ανώτερη Ιταλία με 3-0. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα για την Τουρκία στις τελευταίες εφτά αναμετρήσεις της, ενώ είχε ακόμα δύο ισοπαλίες και τέσσερις νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή (2-0) επί της Μολδαβίας. Ακόμη, έχει σκοράρει στα 10 από τα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
Η Ουαλία δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στην Ελβετία, πήρε, όμως έναν απρόσμενο, με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης, βαθμό (1-1). Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα του Ρομπ Πέιτζ, καθώς είχε προηγηθεί αυτή (0-0) απέναντι στην Αλβανία. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στους τρεις τελευταίους αγώνες της.
Η Τουρκία είναι πιο ποιοτική ομάδα και παρά την ήττα της από την Ιταλία, έχει το προβάδισμα απέναντι στην Ουαλία, που θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που δεν έχασε στη πρεμιέρα. Θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.40.

Μπορούν τα “λιοντάρια”
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με ένα μακροχρόνιο στοίχημα για το Euro.
Η Αγγλία δικαιολογημένα συγκαταλέγεται μέσα στα φαβορί της διοργάνωσης, καθώς διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ. Ξεκίνησε με το δεξί την παρουσία της στο τουρνουά, καθώς κέρδισε με 1-0 την Κροατία, με το γκολ του Στέρλινγκ στο 57'. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, καθώς είχε να αντιμετωπίσει και το άγχος, ήταν, όμως ανώτερη από την αντίπαλό της και επικράτησε δίκαια.
Αυτή, μάλιστα, ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της με το ίδιο σκορ (1-0), καθώς είχαν προηγηθεί αυτές απέναντι στην Ρουμανία και την Αυστρία. Ακόμη, η Αγγλία έχει βελτιώσει σημαντικά την ανασταλτική της λειτουργία. Έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.
Εκτός από την ποιότητα του έμψυχου υλικού της, σημαντικό πλεονέκτημα για τους Άγγλους είναι ότι και ο τελικός διεξάγεται στο "Γουέμπλεϊ". Αξίζει η επιλογή για νικητή διοργάνωσης Αγγλία σε απόδοση 7.00.


ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top