Όταν ανοίγετε την ντουλάπα σας, ίσως αναρωτιέστε ποια μπλούζα θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε για ένα πάρτι, ένα επαγγελματικό ραντεβού ή για έναν καφέ με τους φίλους σας. Για να μην παιδεύεστε, αναζητώντας ποια μπλούζα θα φορέσετε σήμερα, έχουμε συγκεντρώσει μερικές συμβουλές που πιστεύουμε πως μπορούν να σας βοηθήσουν να διαλέξετε την κατάλληλη, ανάλογα με την κάθε περίσταση.  

1. Professional style μπλούζες (και για βραδινή έξοδο)
Υπάρχουν γυναικείες μπλούζες που ενώ είναι πολύ αεράτες, δημιουργούν μια πιο professional εμφάνιση και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και για το γραφείο. Εάν σκοπεύετε να μεταβείτε απευθείας από τη δουλειά σε μια βραδινή εκδήλωση, τότε μια μπλούζα με μακριά μανίκια και minimal μοτίβα είναι μια καλή και απίστευτα ευέλικτη επιλογή, καθώς συνδυάζεται τόσο με φούστες όσο και με παντελόνια. Για να δημιουργήσετε ένα πιο ολοκληρωμένο στυλ, επιλέξτε minimal κοσμήματα, κασκόλ ή κάποια ιδιαίτερη τσάντα (αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε αν πρόκειται να βρίσκεστε στο γραφείο πιο πριν). 

2. Αέρινες μπλούζες για βόλτα 
Αν θέλετε να κυκλοφορείτε και να νιώθετε πιο ανάλαφρες στην καθημερινότητά σας, μπορείτε να διαλέξετε γυναικείες μπλούζες που, ενώ είναι φινετσάτες, δεν θα σας επιβαρύνουν καθόλου, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μπλούζες από βαριά υφάσματα. Ο καλύτερος συνδυασμός που θα μπορούσατε να κάνετε με μια αεράτη μπλούζα είναι ένα τζιν ή σορτς. Έτσι, θα δημιουργήσετε ένα χαλαρό στυλ για μια απλή βόλτα ή μια συνάντηση με τους φίλους σας. 

3. Μπλούζες με στάμπα  
Οι απλές, professional και διακριτικές μπλούζες είναι πάντα καλή επιλογή, αλλά οι μπλούζες με στάμπα μπορούν να εκφράσουν την προσωπικότητά σας και το γούστο σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι τα σχέδια και οι αποχρώσεις μιας τέτοιας μπλούζας ταιριάζουν με το υπόλοιπο σύνολό σας, σε στυλ και χρώμα. Εάν φοράτε μια μπλούζα με στάμπα, επιλέξτε ένα απλό παντελόνι ή φούστα.

4. Μεταξωτές μπλούζες για ειδικές περιστάσεις
Εάν θέλετε να δοκιμάσετε ένα καινούργιο στυλ και να ξεφύγετε λίγο από τις πιο απλές, καθημερινές μπλούζες, τότε μπορείτε να προτιμήσετε μια μεταξωτή μπλούζα. Οι ειδικές περιστάσεις απαιτούν συνήθως μια κάπως πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το μαύρο χρώμα δημιουργεί ένα πιο επίσημο στυλ. Μια απλή, μαύρη μπλούζα σας επιτρέπει, επίσης, να τη συνδυάσετε με κοσμήματα και αξεσουάρ που λάμπουν και δίνουν μια παραπάνω ένταση, τραβώντας τα βλέμματα του περίγυρού σας.

Είναι λογικό να θέλετε να επιλέξετε την κατάλληλη μπλούζα ανάλογα με την περίσταση. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι να επιλέγετε ρούχα που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα και με τα οποία θα μπορείτε να δοκιμάσετε πολλούς συνδυασμούς.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top