Η περιφερειακή κυβέρνηση έδωσε άδεια στην επαρχία του Οντάριο να συνεχίσει τις υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες. Αυτό σημαίνει ότι η Ακαδημία της ΑΕΛ Καναδά θα ξεκινήσει και πάλι προπόνηση!
«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που επιτέλους βλέπω όλα τα παιδιά να επιστρέφουν στα γήπεδα. Έχουμε πολλούς, ταλαντούχους παίκτες υψηλής ποιότητας. Είμαι βέβαιος ότι ορισμένοι απ’ αυτούς θ’ ακολουθήσουν επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Ας ελπίσουμε να παίξουν στην Ελλάδα για την ΑΕΛ.
Το πρόγραμμά μας θα εστιαστεί σε σενάρια εκπαίδευσης και συγκεκριμένα παιχνίδια. Η Ακαδημία διαθέτει δύο προγράμματα:
1. Ανάπτυξης παικτών των ανταγωνιστικών ομάδων, για όλους όσοι επιθυμούν ν’ ακολουθήσουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία στο ποδόσφαιρο ή υποτροφίες για πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι λεπτομερής, έντονη και περιλαμβάνει παιχνίδια και ασκήσεις.
2. Πρόγραμμα αναψυχής, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-6 ετών.  Το πρόγραμμα εισάγει τον παίκτη στο ποδόσφαιρο μέσω ασκήσεων και μικρών παιχνιδιών (3x3, 4x4). Ανυπομονώ για ένα ασφαλές και επιτυχημένο ξεκίνημα», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.

Η έναρξη των προπονήσεων της Ακαδημίας της ΑΕΛ Καναδά θα πραγματοποιηθεί την 15η Ιουνίου, 18:00, στο Αθλητικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας. Η Ακαδημία θα ενσωματώσει επίσης ολόκληρη την Ελληνική κοινότητα και τις γύρω περιοχές του Λονδίνου.
«Εκτός από την Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Καναδά, έχουμε επίσης αναπτύξει τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ποδοσφαίρου που εξυπηρετεί την Ελληνική Κοινότητα και παρέχει σ’ όλα τα Ελληνόπουλα την ευκαιρία να μάθουν και να εκπαιδευτούν στο ποδόσφαιρο. Όλη η προπονητική μας ομάδα είναι ενθουσιασμένη και ανυπομονεί γι’ αυτό», ανέφερε ο Μίλτον Γουγουλιάς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top