ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ TO ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΑΝΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ με έκπληξή της πληροφορήθηκε από δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, περί του ότι δήθεν πρόσωπο ονόματι Γιάννης Γκαράνης διέψευσε ότι εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμμετάσχει στο ΔΣ της εταιρίας μας.

Δεν γνωρίζουμε ποιός είναι αυτός ο Γιάννης Γκαράνης, ο οποίος μάλιστα πιθανώς για να πάρει δημοσιότητα έστειλε τη συγκεκριμένη επιστολή, αλλά μας κάνει εντύπωση που οι υπεύθυνοι της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ δεν επικοινώνησαν πριν δημοσιοποιήσουν αυτή την επιστολή με τον κ. Κούγια για να τον ενημερώσουν για αυτή την εξέλιξη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί κατηγορηματικά ότι τον συγκεκριμένο κ. Γιάννη Γκαράνη, ο οποίος απέστειλε τη συγκεκριμένη επιστολή, ούτε τον γνωρίζει, ουδεμία σχέση έχει μαζί του και ουδέποτε ο κ. Κούγιας ήρθε σε οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

Με τον κ. Κούγια σε επαφή ήρθε και είναι ο γνωστός Λαρισαίος επιχειρηματίας και κλινικάρχης της κλινικής ''ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ'', πρώην κλινική Γκαράνη, ανηψιός του αειμνήστου Βουλευτού και μεγάλου γαιοκτήμονος, Γεωργίου Γκαράνη, και υιός του γνωστότατου αειμνήστου Χειρουργού, Μιχάλη Γκαράνη, ο οποίος ήταν και είναι παθολογικός οπαδός της ΑΕΛ, επί σειρά ετών ασχολείται στην Αθήνα με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και είναι ιδρυτής της φημισμένης στην Αθήνα πρότυπης ακαδημίας Α.Π.Ο. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, η ποδοσφαιρική ομάδα της οποίας συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ και στην οποία έχουν εργασθεί ως προπονητές μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Ντάνιελ Μπατίστα Λίμα, και επικεφαλής του ιατρικού team ήταν και είναι ο πασίγνωστος ορθοπεδικός χειρουργός, Ξενοφών Ρούσσης.

Συστήνουμε σε οποιονδήποτε προσπαθεί να διαστρεβλώσει γεγονότα και διαδίδει ψευδείς ειδήσεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top