Οι κρεβατοκάμαρες https://epiplagand.gr/krevatokamares/ είναι από τα πιο αγαπημένα μας σημεία στα σπίτια. Και αυτό επειδή είναι αρκετά προσωπικές ώστε να επιτρέπουν fun πειραματισμούς με τη διακόσμηση και ιδιαίτερες επιλογές για το στυλ που θέλουμε να έχουν. 
Αν έχετε μετακομίσει πρόσφατα και προσπαθείτε να βρείτε ιδέες για ένα στυλ με βάση το οποίο θα διακοσμήσετε την καινούργια σας κρεβατοκάμαρα, να ξέρετε πως υπάρχουν αμέτρητες λύσεις. Μπορεί συχνά να μπερδεύστε με την πληθώρα επιλογών που υπάρχει στην αγορά, αλλά και με τις προτάσεις που μπορεί να βρίσκετε στο διαδίκτυο, ωστόσο υπάρχουν ορισμένα πράγματα που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε το στυλ που σας εκφράζει. 

1. Βασιστείτε στο στυλ που θα έχει το υπόλοιπο σπίτι
Αυτή είναι και η πιο εύκολη λύση, αν έχετε καθορίσει ένα στυλ για τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού. Είναι πιο μοντέρνο; Ή μήπως έχει boho στοιχεία ή έπιπλα που ανήκουν στο σκανδιναβικό στυλ; Μπορείτε να ενσωματώσετε αυτό το ύφος και στην κρεβατοκάμαρά σας. 

2. Βασιστείτε στο δικό σας στυλ
Ανοίξτε την ντουλάπα σας και παρατηρήστε τα ρούχα σας καλά. Θα βρείτε ένα μοτίβο στα πράγματα που σας αρέσουν και που φοράτε συνήθως. Μπορεί, για παράδειγμα να λατρεύετε το μπλε ή τα πιο φθινοπωρινά χρώματα, ή συγκεκριμένα υφάσματα. Άρα αυτοί είναι τόνοι και στοιχεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στο δωμάτιό σας. Συνήθως τα ρούχα εκφράζουν την προσωπικότητά και το στυλ ενός ανθρώπου. Έτσι πρέπει να είναι και οι κρεβατοκάμαρες που είναι από τους πιο προσωπικούς χώρους σε ένα σπίτι.

3. Βρείτε ιδέες
Αναζητήστε έμπνευση σε εικόνες στο διαδίκτυο, σε περιοδικά για interior design, ακόμη και σε γκαλερί ή σε κήπους! Ωστόσο, να θυμάστε πως είναι πιο σημαντικό να ενσωματώσετε στην κρεβατοκάμαρά σας στοιχεία που σας αρέσουν και που εκφράζουν την προσωπικότητά σας (π.χ. τα φυτά, τα χειροποίητα αντικείμενα, τα ταξίδια κ.τ.λ.). Συνεπώς, μην περιοριστείτε μόνο στα trends και μην υιοθετήσετε άκριτα ένα στυλ.

Στη συνέχεια…
Επιλέξτε τα έπιπλα
Αφού καθορίσετε ποιο είναι το στυλ με βάση το οποίο θα θέλατε να διαμορφώσετε την καινούργια σας κρεβατοκάμαρα, είναι σημαντικό να βρείτε και τα ανάλογα έπιπλα. Το βασικότερο από όλα είναι να είναι ποιοτικά, ανθεκτικά και να ταιριάζουν και με την αισθητική του χώρου. Αν είστε κάτοικος Αττικής δεν θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ. Θα βρείτε έπιπλα στην Κηφισίας που θα εξυπηρετήσουν εγγυημένα τις ανάγκες του χώρου σας.

Και κάντε αλλαγές
Μπορεί και να μην το πετύχετε με την πρώτη. Ή μπορεί να αλλάξετε γνώμη, ακόμη και στυλ! Και αυτό δεν πειράζει καθόλου. Το ζητούμενο είναι να δημιουργήσετε τελικά ένα χώρο που θα σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top