Το Σωματείο της ΑΕΛ με την παρούσα ενημερώνει ότι με απόφαση του ΔΣ δε θα παραστεί στη σημερινή έκτακτη ΓΣ μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ με μοναδικό θέμα τη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 
Εκφράζουμε για άλλη μία φορά την πάγια θέση μας: Η έκτακτη ΓΣ μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ θα έπρεπε να έχει ως μοναδικό θέμα την επιθυμία του μεγαλομετόχου να θέσει προς πώληση το πλειοψηφικό μετοχικό κεφάλαιο. Καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή, τα νέα και παλαιότερα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, και ιδιαίτερα τους Λαρισαίους, να ΜΗ δώσουν το φιλί της ζωής σε μία Διοίκηση η οποία έχει αποτύχει τόσο αγωνιστικά όσο και εξω-αγωνιστικά. Τόσο ο υποβιβασμός της Ομάδας, η συνεχής αύξηση του οικονομικού "ανοίγματος", όσο και η απόλυτη απαξίωση της ΠΑΕ στη συνείδηση του Λαρισαίου φιλάθλου είναι δείγματα της αποτυχίας της. 
Μεταξύ άλλων, ο Λαρισαίος φίλαθλος βλέπει ξανά τη μεταγραφική και οικονομική δοσοληψία της ΠΑΕ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για 5η συνεχόμενη χρονιά. Όποια και αν διατείνεται ότι είναι η σχέση (φιλική, επαγγελματική) του μεγαλομετόχου με τη Διοίκηση του Ολυμπιακού Πειραιώς δεν μπορεί να τη χρεώνεται ιστορικά η Ομάδας μας ζημιώνοντας ανεπανόρθωτα το ΑΕΛικό πρεστίζ που στήθηκε με αξιοπρέπεια και αυτονομία δεκαετίες, με κόπους και αίμα. Η «πώληση» και του Πινακά στην ομάδα του Πειραιά είναι άλλο ένα καρφί στο φέρετρο της ΑΕΛικής ιδέας που έχει χτίσει ο μεγαλομέτοχος. 
Καλούμε τους Λαρισαίους μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, την ύστατη έστω στιγμή να κάνουν αυτό που είναι πραγματικά καλό για την ΑΕΛ: Να μη συμμετέχουν στη συνέχιση του εξευτελισμού της. Οι δικαιολογίες του στυλ «Άλλα μας υποσχέθηκε, άλλα έκανε» και «να βοηθήσουμε θέλαμε την ΑΕΛ» έχουν πια στερέψει μετά από τα τόσα χρόνια που όλοι στην πόλη γνωρίζουν τις πρακτικές της Ιδιοκτησίας σε όλους τους τομείς λειτουργίας της Ομάδας. Ας σεβαστούν τη φωνή του Λαρισαίου Φιλάθλου που έχει αγανακτήσει και έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα από όλα όσα ζούμε γύρω από την αγαπημένη μας Ομάδα και ας δράσουν όπως πρέπει, σεβόμενοι την ίδια την Ιστορία που έγραψαν και οι ίδιοι και την οποία η τωρινή Διοίκηση την έχει απαξιώσει.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top