Μετά τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια για τον Νικόλα Τρούγιτς, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής ζήτησε να απαντήσει στις κατηγορίες αυτές και η εφημερίδα “Ελευθερία” παραχωρεί τις απόψεις του. «Λοιπόν, δεν γνωρίζω από πού να αρχίσω. Δεν είχα πρόθεση να δημοσιοποιήσω τα γεγονότα, παρόλο που ο κύριος Κούγιας με προσέβαλε αρκετές φορές μέχρι τώρα.
Έχει πει πολλά ψέματα μέχρι σήμερα, χωρίς εγώ να τον μηνύσω για την αποπομπήμου από την ομάδα και για δηλώσεις του πως είμαι κακός άνθρωπος. Αυτή τη φορά, επειδή κέρδισα το δικαστήριο για τις οφειλές 5 μηνών παρόλο που έχω οικογένεια και δύο μικρά παιδιά τα οποία πρέπει να φροντίσω, χρήματα για τα οποία έδωσα το 200% και στις προπονήσεις και στους αγώνες.
Η πρώτη μου επαφή ήταν με τον κύριο Κούγια. Μου τηλεφώνησε πρώτα και μου ζήτησε να έρθω. Μετά από αυτό συνάντησα τον προπονητή Γρηγορίου.
Όταν κλήθηκα στην ομάδα και παρέθεσα την τιμή και τις λεπτομέρειες του συμβολαίου μου, ο κύριος Κούγιας συμφώνησε. Κανείς δεν τον πίεσε και ποτέ δεν παραπονέθηκε για αυτά και τώρα λέει ψέματα για τις 300.000 πράγμα το οποίο δεν είναι σωστό, καθώς δεν λάμβανα τους μισθούς του συμβολαίου μου ούτε το αυτοκίνητο για μένα και την οικογένειά μου όπως είχαμε συμφωνήσει βάσει συμβολαίου, το οποίο ήταν για δύο χρόνια και
όχι για τρία.
Το πρώτο έτος 90.000 ευρώ και το δεύτερο 110.000 ευρώ για 8 μήνες πήρα τρεις μισθούς. Έχω μία οικογένεια να φροντίσω, δεν ήρθα να παίξω δωρεάν και για κάποιον που μου φέρεται σκ…
Συμφωνώ πως τα πρώτα παιχνίδια δεν σκόραρα, παρόλα αυτά θεωρώ πως έπαιξα καλά υπό τις οδηγίες του κυρίου Γρηγορίου ήμουν πολύ κοντά στο να σκοράρω αλλά από το πουθενά έδιωξαν τον προπονητή και η ομάδα κλονίστηκε και έχασε το πάθος της. Έπειτα από αυτό το γεγονός έφερνε
και έδιωχνε προπονητές και παίκτες κάθε δύο εβδομάδες.
Δεν έχω ξαναδεί στην καριέρα μου να λύνονται συμβόλαια πέντε παικτών μεσούσης της σεζόν το Νοέμβριο. Ήμασταν χαμένοι και δεν είχαμε συνέχεια, καθώς δεν υπήρχε ένας σταθερός προπονητής και σταθερές τακτικές.
Έμπαινε στα αποδυτήρια και φώναζε κάθε φορά, κάποια στιγμή υπήρξε επεισόδιο εναντίον ενός παίκτη ο οποίος μετά από λίγο αποχώρησε από την ομάδα. Σε εκείνο το σημείο εκδιώχθηκα και εγώ από την ομάδα, χωρίς να καταλάβω το λόγο. Οι συμπαίκτες μου δεν το πίστευαν και αντέδρασαν στην απόφαση αυτή λέγοντας πως δεν το αξίζω αυτό. Προπονούμουν δύο εβδομάδες μόνος, χωρίς να με πάρει κάποιος από το club τηλέφωνο να μου πει, έλα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από σένα, θα σε πληρώσουμε μέχρι σήμερα και φεύγεις.
Σε αυτό το χρονικό σημείο μου όφειλαν ήδη δυόμισι μισθούς. Στο μεσοδιάστημα, ήρθε στην ομάδα νέος προπονητής, ο οποίος με ζήτησε πίσω, λέγοντας πως με χρειάζεται και να κάνουμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα, δηλαδή να ξεχάσω ότι μου φέρθηκαν φρικτά, επειδή η ομάδα ήταν σε άσχημη βαθμολογική θέση και δεν υπήρχαν αρκετοί παίκτες καθώς είχαν εκδιωχθεί.
Επαναλαμβάνω, δεν έχω ξαναδεί στην καριέρα μου να με διώχνουν μεσούσης της σεζόν και να ψεύδονται ότι δεν προπονούμαι σωστά. Ο κ. Γρηγορίου είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής, αφού είδαμε ότι πήρε μία ομάδα σε χειρότερη θέση από την ΑΕΛ και κατάφερε να τη σώσει, ενώ η ΑΕΛ υποβιβάστηκε από λάθος χειρισμούς και αποφάσεις ενός ανθρώπου.
Λυπάμαι πραγματικά πολύ, επειδή η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία γεγονός που συνειδητοποίησα αμέσως μόλις ήρθα στην πόλη της Λάρισας και γνώρισα τόσους εξαιρετικούς ανθρώπους και φιλάθλους της. Ελπίζω να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν καθώς οι άνθρωποι που την υποστηρίζουν το αξίζουν. Όσο για μένα είμαι ελεύθερος αυτή τη στιγμή και περιμένω την καλύτερη επιλογή αυτή τη φορά θα διαλέξω πιο σοφά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top