Μέχρι τις 31 Αυγούστου δίνεται παράταση στις ομάδες της Superleague 2 για την καταβολή των 350.000 ευρώ που έχει οριστεί ως ελάχιστο Μετοχικό Κεφάλαιο.
Χωρίς δεύτερη εγγυητική οι Β’ ομάδες της SL 1.
Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΓΓΑ:
Κατόπιν επισήμων αιτημάτων των Super League 1 και Super League 2, εισήχθη τροπολογία στο υπό συζήτηση σήμερα στη Βουλή σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών, με την οποία:

-Δίδεται παράταση έως τις 31 Αυγούστου, αποκλειστικά και μόνο για την πιστοποίηση της ολοσχερούς καταβολής του ποσού των 350.000€ ως ελάχιστο Μετοχικό Κεφάλαιο της κάθε ΠΑΕ που αιτείται άδειας συμμετοχής στη νέα SL2. Κατά τα λοιπά, παραμένει η σημερινή, 15η Ιουλίου, ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων των αιτούντων ΠΑΕ στην ΕΕΑ.

-Μόνο για τη σεζόν 2021-2022 εξαιρούνται της υποχρέωσης προσκομιδής και 2ης εγγυητικής επιστολής οι ΠΑΕ της SL1 που δημιουργούν Β’ ομάδες, καθώς δεν έχει ακόμα καθοριστεί από την ΕΠΟ το ακριβές πλαίσιο λειτουργίας τους και υπάρχει αντικειμενική αδυναμία σύνταξης του ειδικού – αυτοτελούς προϋπολογισμού τους. Έτσι, οι Β’ ομάδες θα καλυφθούν από το σύνολο της εγγυητικής επιστολής, η οποία θα κατατεθεί για τη συμμετοχή των ΠΑΕ τους στην SL1.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top