To συναρπαστικό Euro 2020 ολοκληρώθηκε και πλέον η ποδοσφαιρική δράση μπαίνει στη νέα σεζόν 2021/2022, αρχής γενομένης από τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα Τρίτη (13/07) τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Vistabet. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Ανώτερη η Φόλα Ες
Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Victoria Stadium στο Γιβραλτάρ, όπου στις 19:00, η Λίνκολντ Ρεντ Ιμπς υποδέχεται τη Φόλα Ες από το Λουξεμβούργο για τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League. Το πρώτο ματς έληξε στο 2-2.
Μεγάλο αποτέλεσμα πήρε η Λίνκολν στο πρώτο ματς κόντρα στη Φόλα Ες την περασμένη εβδομάδα. Σκόραρε απ’ το πουθενά δύο φορές μέχρι το 50’, παρότι επιθετικά δε φάνηκε σχεδόν καθόλου, τα γκολ της ήρθαν χωρίς να βγάλει ποιοτικά στοιχεία. Η Φόλα Ες ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, βρήκε δύο μέσα σε δύο λεπτά, απ’ το 65’ μέχρι το 66’, έδειχνε ικανή να ανατρέψει το σκορ και να κερδίσει, ωστόσο δεν έδειξε να διαθέτει πολλές επιλογές.
Η Φόλα Ες πρέπει να κατηγορεί μόνο τον εαυτό της για το γεγονός ότι δεν κέρδισε τη Λίνκολν την περασμένη εβδομάδα. Ήταν η καλύτερη ομάδα του αγώνα, τελείωσε το ματς με 13 τελικές προσπάθειες, θα έπρεπε να έχει σκοράρει περισσότερες από δύο φορές, ωστόσο δέχτηκε δύο γκολ απ’ το πουθενά και «κυνηγούσε». Μετά το 60’ ήταν πιο ουσιαστική, σκόραρε δύο φορές και μπορούσε να κάνει την ανατροπή, δεν την έκανε διότι δε βρήκε καθαρές ευκαιρίες μετά το 2-2.
Η Φόλα Ες έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα, διαθέτει περισσότερη ποιότητα, το έδειξε στο πρώτο παιχνίδι, οφείλει να το πράξει και σήμερα. Θεωρούμε ότι δεν μπορεί να είναι πάλι άτυχη, θα τη στηρίξουμε. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.03.

Ανοίγει το ματς στο Δουβλίνο
Ανηφορίζουμε και μεταφερόμαστε στο βορειοδυτικό άκρο της Ευρώπης, για την επόμενη επιλογή μας. Στις 22:00, η Σάμροκ Ρόβερς υποδέχεται τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη ρεβάνς του 2-0 της Σλοβακίας. 
Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις που την ήθελαν να είναι το αουτσάιντερ κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Υπέστη ήττα που τη φέρνει σε ιδιαίτερα δεινή θέση την περασμένη εβδομάδα, έκανε μια εμφάνιση που δεν της δίνει δικαίωμα να έχει ελπίδες, η ζημιά θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερη. Δέχτηκε γκολ σε φάση που θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα ο γκολκίπερ Μέινους, ωστόσο δεν είχε περιθώρια αντίδρασης στο 2-0 του Ρατάο. Στην πορεία του αγώνα ήταν αυτός που κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, είχε μεγάλη επέμβαση σε τετ-α-τετ, ενώ απέκρουσε και πέναλτι στις καθυστερήσεις!
Η Σλόβαν έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση με το εντός έδρας 2-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς την περασμένη εβδομάδα. Επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις ότι είναι ανώτερη ομάδα, έβγαλε ποιοτικά χαρακτηριστικά στο γήπεδο, επικράτησε δίκαια με το «καθαρό» 2-0, ωστόσο αποχώρησε απ’ το γήπεδο με… σκεπτικισμό. Αυτό διότι θα μπορούσε να έχει σκοράρει τουλάχιστον άλλη μία φορά, είχε τεράστια ευκαιρία λίγο πριν το φινάλε (τετ-α-τετ), ενώ έχασε και πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Βάις!
Η Σάμροκ Ρόβερς είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, ψάχνει τουλάχιστον δύο γκολ. Εντός έδρας συνήθως βρίσκει δίχτυα, ωστόσο θεωρούμε ότι θα αφήσει χώρους και δε θα έχει το μυαλό της τόσο πολύ στην άμυνα, η Σλόβαν έχει την ποιότητα να απειλήσει. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.92.

Ισχυρή εντός η Γκουαρανί
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στη 01:00, η Γκουαρανί υποδέχεται την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας για την 11η αγωνιστική στη Β’ Βραζιλίας. 
Αν και τα χρειάστηκε κόντρα στην αξιόμαχη Λοντρίνα, η Γκουαρανί επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας με 1-0 της αντιπάλου της την προηγούμενη αγωνιστική. Δυσκολεύτηκε να βρει κενούς χώρους, τη λύση έδωσε στο 83’ ο Σάβιο, που πέτυχε το νικητήριο τέρμα. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα, όπου έχει απολογισμό 4-4-2 μετά το πέρασμα δέκα αγωνιστικών και βρίσκεται στο -1 από την πρώτη τετράδα.
Με σοβαρή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Μποταφόγκο, η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας κατάφερε με ανατροπή να επικρατήσει με 2-1 της αντιπάλου της εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε στο 30’ πίσω στο σκορ, κατάφερε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να ισοφαρίσει με τον Καρέκα, ενώ στο 76’ ο Μαρτα ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ακόμη τρεις σημαντικοί βαθμοί για την ομάδα του Άαλ που πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη και παραμένει αήττητη στα 4/5 τελευταία ματς.
Σε καλό μομέντουμ η Γκουαρανί θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, έχοντας την παράδοση υπέρ της κόντρα στην Κλαμπ ντε Ρεγκάτας. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 2,05.


ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top