Ήρθε το Σάββατο (03/07) και το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι στα καλύτερά του! Το Betarades.gr έχει βρει και πάλι τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Το EURO είναι αυτό που μαγνητίζει την προσοχή, και ειδικά το Ουκρανία - Αγγλία που γίνεται το βράδυ.
Έχουμε σημείο για το μεγάλο αυτό ματς, όπως και για το Τσεχία - Δανία που ξεκινάει νωρίτερα. Στην ατζέντα μας βρίσκεται και το Κόπα Αμέρικα. Όσον αφορά το μπάσκετ, έχουμε Προολυμπιακό με Εθνική Ελλάδος! Τέσσερα σημεία συνολικά για το Σάββατο, πάμε να τα δούμε!

Έχει τον τρόπο η Δανία
Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από το Μπακού, και το Τσεχία - Δανία! Το παιχνίδι ξεκινάει στις 19:00 και έχει φαβορί.
Η Τσεχία κατάφερε να πάρει σπουδαία πρόκριση απέναντι στην Ολλανδία. Άντεξε στην πίεση, ήταν και τυχερή λόγω της αναποτελεσματικότητας των Ολλανδών και προκρίθηκε. Βέβαια, καθοριστική στιγμή ήταν η αποβολή του Ντε Λιχτ. Τότε γύρισε ο διακόπτης και οι Τσέχοι με δύο γκολ πανηγύρισαν τη νίκη. Αμυντικά δεν ήταν καλοί, δέχτηκαν κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να έχουν δεχτεί περισσότερα από ένα γκολ. Επιθετικά πάντως, ικανοποίησαν. Έχουν κάνει ήδη υπέρβαση και θα προσπαθήσουν να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο, αλλά δεν τρομάζουν κιόλας σαν ομάδα.
Η Δανία από την άλλη, είναι σε δαιμονιώδη φόρμα. Έριξε δύο σερί τεσσάρες στο EURO. Πρώτα στη Ρωσία, για να περάσει στα νοκ-άουτ. Μετά, στην Ουαλία, στη φάση των «16». Γενικά, σε όλη τη διοργάνωση οι Δανοί παίζουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Βρίσκουν διαρκώς νέους πρωταγωνιστές και έχουν μεγάλες βλέψεις, χάρη και στη βατή διασταύρωση. Και αμυντικά είναι πολύ δυνατοί, αφού δεν επιτρέπουν πολλές φάσεις στους αντιπάλους τους. Την Ουαλία την… έσβησαν στην κυριολεξία! Έχουν τον έλεγχο των αγώνων και η εικόνα τους είναι για μεγάλα πράγματα!
Μας αρέσει… ιδιαίτερα η Δανία και ο τρόπος που παίζει. Αν βρει ρυθμό δεν τη σταματάς με τίποτα, και έχει το πάνω χέρι σήμερα. Καλοί οι Τσέχοι, αλλά δεν έχουν δείξει τη σταθερότητα των σημερινών τους αντιπάλων. Πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.21.

«Κλειστός» προημιτελικός στη Ρώμη
Αργότερα, στις 22:00, θα γίνει το ματς της Ουκρανίας με την Αγγλία. Στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, οι Άγγλοι είναι το φαβορί. Όμως, εμείς θα κινηθούμε στο χώρο των γκολ.
Η Ουκρανία ταλαιπωρήθηκε πολύ στη φάση των «16», αλλά… άξιζε. Κέρδισε τη Σουηδία με 2-1, με γκολ στις καθυστερήσεις της παράτασης! Δεν ήταν εντυπωσιακή στο ματς, είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά κινδύνευσε και η ίδια. Εκμεταλλεύτηκε σίγουρα το γεγονός ότι η Σουηδία έμεινε με 10 παίκτες στην παράταση. Η ομάδα του Σεβτσένκο τα έχει πάει περίφημα, αν και στον όμιλο δεν εντυπωσίασε έκανε τη δουλειά της. Θα δώσει μεγάλη βάση στην άμυνα απόψε, αφού οφείλει να περιορίσει όσο μπορεί τα ατού των Άγγλων, για να έχει ελπίδες. Και με τη Σουηδία, έπαιξε σε γενικές γραμμές καλή άμυνα, είχε τρεξίματα και έδειξε μεγάλα ψυχικά και σωματικά αποθέματα. Μαχητική ομάδα που θα κάνει το καλύτερο δυνατό, χωρίς άγχος στην ουσία απόψε.
Η Αγγλία είναι αυτή που πρέπει να… αγχώνεται, αφού αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Με οδηγό την άμυνα, η ομάδα του Σαουθγκέιτ έχει φτάσει στα προημιτελικά και θέλει να συνεχίσει. Δεν δέχτηκε γκολ ούτε από τη Γερμανία, και παραμένει με «καθαρή» εστία σε όλη τη διοργάνωση. Βέβαια, κινδύνευσε με τους Γερμανούς και ο Σαουθγκέιτ περιμένει πιο αποτελεσματική αμυντική λειτουργία απόψε. Το πλάνο πάντως, είναι συγκεκριμένο. Μεγάλη προσοχή πίσω, και μπροστά θα.. Βρεθεί η άκρη με την ποιότητα που υπάρχει. Δεν κάνει πολλές φάσεις η Αγγλία, αλλά είναι αποτελεσματική. Δεν περιμένουμε να αλλάξει τακτική σήμερα.
Συνεπώς, προβλέπουμε ένα «κλειστό» παιχνίδι στη Ρώμη. Η Ουκρανία πρέπει να προσέξει πάρα πολύ, ενώ η Αγγλία έχει υιοθετήσει το συντηρητικό στυλ παιχνιδιού και της έχει βγει μέχρι τώρα. Λίγα γκολ περιμένουμε και σήμερα, πάμε με το Under 2.5 σε απόδοση 1.83.

Ανώτερη η Ουρουγουάη
Για τους… ξενύχτηδες, έχει και Κόπα Αμέρικα το κουπόνι. Έχει προημιτελικό λοιπόν, ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Κολομβία.
Η Ουρουγουάη είναι σε καλή κατάσταση και έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Προέρχεται από δύο σερί νίκες, στις οποίες δεν δέχτηκε ούτε γκολ. Στο τελευταίο παιχνίδι της κέρδισε με 1-0 την Παραγουάη. Σημαντικό ότι επιστρέφει σήμερα στην ενδεκάδα ο Λουίς Σουάρες, ανεβάζει επίπεδο την ομάδα. Οι παίκτες του Ταμπάρες είναι φορμαρισμένοι, έχουν χάσει μόνο από την Αργεντινοί και φορτσάρουν για την πρόκριση στα ημιτελικά. Η ψυχολογία έχει ανέβει στις τάξεις των Ουρουγουανών που στην καλή τους μέρα, δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο!
Η Κολομβία από την άλλη, ήταν μέτρια στον όμιλο, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Μάζεψε τέσσερις πόντους στις δύο πρώτες αγωνιστικές, και δεν επηρεάστηκε τελικά από τις δύο συνεχόμενες ήττες στο τέλος του ομίλου. Ούτως ή άλλως δεν έχει τον Χάμες Ροντρίγκες στο Κόπα Αμέρικα. Τώρα, προστίθενται άλλες δύο πολύ σημαντικές απουσίες, του Κουαδράδο και του Ουρίμπε. Δεν πιστεύουμε ότι έχουν τη δυνατότητα οι Κολομβιανοί να παραμελήσουν αυτές τις απώλειες και να πάρουν μια τόσο μεγάλη πρόκριση.
Είναι καλύτεροι οι Ουρουγουανοί και θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν, ήδη από το 90λεπτο. Βρίσκονται σε φόρμα και μπορούν να λυγίσουν την «πληγωμένη» Κολομβία. Ποντάρουμε στον «άσο» σε απόδοση 2.36!

Μπορεί η Ελλάδα
Η δράση είναι έντονη σήμερα και στο μπάσκετ. Το Προολυμπιακό Τουρνουά συνεχίζεται και η εθνική μας ομάδα έχει αγώνα. Παίζει με την Τουρκία για τα ημιτελικά και με νίκη περνάει στον τελικό!
Η Τουρκία με «όπλο» την άμυνα πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στην Τσεχία και πήρε την πρόκριση. Το τελικό 87-70 αποδεικνύει ότι οι Τούρκοι ήταν ανώτεροι και κέρδισαν δίκαια. Είδαν τις αδυναμίες που εμφάνισαν με την Ουρουγουάη, βελτιώθηκαν και κέρδισαν. Κορυφαίος ο Κορκμάζ που έβαλε 20 πόντους, ενώ πολλοί παίκτες προσέφεραν βοήθεια. Φαίνεται αποφασισμένη η Τουρκία, αλλά προβλημάτισε απέναντι στην Ουρουγουάη και έδειξε ότι έχει τρωτά σημεία, και μάλιστα σημαντικά.
Η Ελλάδα τώρα, έρχεται από εμφατική εμφάνιση επί της Κίνας, την οποία κέρδισε με 105-80. Κατά κράτος καλύτερη η εθνική μας, επικράτησε εύκολα και προσέφερε και θέαμα. Η επίθεση φαίνεται να είναι το δυνατό σημείο της ομάδας του Πιτίνο. Και με τον Καναδά, η Ελλάδα έπαιξε ωραίο μπάσκετ άσχετα αν ηττήθηκε στο τέλος. Ο Λαρεντζάκης ξεχώρισε απέναντι στην Κίνα με 21 πόντους, πολύ καλοί και οι Σλούκας - Καλάθης. Είναι απαραίτητη και η βελτίωση στην άμυνα. Υπάρχει πάντως διάθεση και πολύ πάθος στην εθνική μας.
Οι μπουκ έχουν ως φαβορί την Τουρκία, αλλά θα τους… κοντράρουμε. Η Ελλάδα παίζει καλά, έχει Καλάθη - Σλούκα που είναι πολύ έμπειροι σε κρίσιμες καταστάσεις και μπορεί να πάρει αυτή τη μεγάλη νίκη. Θα εμπιστευτούμε την εθνική μας, στηρίζουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.38!

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top