Τον τελευταίο ένα χρόνο στη Λάρισα έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια αναδιοργάνωσης του οπαδικού κινήματος της ΑΕΛ με τη δημιουργία της ενιαίας ΘΥΡΑΣ 1. Παρόλο που μέχρι στιγμής λόγω της κατάστασης που επικρατεί (πανδημία κορονοϊού και πανδημία κοντού) δεν έχουμε καταφέρει να δείξουμε ενεργά την παρουσία μας στο πλάι της Βασίλισσας έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια που συνεχώς μεγαλώνει και ανυπομονούμε να κάνουμε το πιο όμορφο πέταλο της χώρας να ζωντανέψει και πάλι. 
Εδώ και καιρό ακούγαμε από διάφορες επίσημες και ανεπίσημες φωνές πως τα γήπεδα θα ανοίξουν ξανά, αυστηρά και μόνο για όσους έχουν εμβολιαστεί. Βρισκόμαστε απέναντι σε ένα τεράστιο δίλημμα: να μπούμε επιτέλους στο γήπεδο μετά από αρκετά χρόνια που απουσιάζουμε από το πλευρό της ΑΕΛ ή να επιλέξουμε να μην συμμετέχουμε στο επικοινωνιακό τσίρκο της κυβέρνησης. Η απάντησή μας είναι σαφής: Η ΘΥΡΑ 1 είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και τις οικογένειες δεν μπορεί να τις χωρίσει κανένας και καμία, κανένα εμβόλιο και κανένας ιός. Σεβόμαστε την επιθυμία και την επιλογή του κάθε συνοπαδού μας να κάνει ή να μην  κάνει το εμβόλιο, όμως εμείς λειτουργούμε με βάση το συλλογικό συμφέρον ως ΟΠΑΔΟΙ με συνείδηση. Οπότε η απάντησή μας σε όλη αυτή τη φημολογία περί ανοιχτών γηπέδων μόνο για εμβολιασμένους είναι μία και μοναδική. Ή θα μπούμε στο γήπεδο που είναι το δεύτερο σπίτι μας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ή δεν θα μπει ΚΑΝΕΝΑΣ. Είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και δεν θα χωριστούμε για κανέναν λόγο. Όποιος προσπαθήσει να μας διχάσει να είναι σίγουρος πως θα μας βρει ενωμένους και απέναντί του. 
Ελπίζουμε το ελληνικό "κράτος" να τηρήσει αυτό το μέτρο για όλους όσους εισέρχονται στα γήπεδα και να μη λειτουργήσει για ακόμη μια φορά με 2 μέτρα και 2 σταθμά. Τα μέλη των παε, οι μπάτσοι και οι δημοσιογράφοι που μπαίνουν στα γήπεδα θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί και αυτοί ή το μέτρο αυτό θα ισχύει μόνο για τους οπαδούς άραγε; Γιατί το να είσαι οπαδός στην Ελλάδα το 2021 σημαίνει πως πρέπει να είσαι φακελωμένος από παντού και είναι εντελώς άγνωστο ποιος έχει πρόσβαση στα στοιχεία σου. Για να μπεις σε πέταλο πλέον δίνεις ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, αριθμό ταυτότητας και σε λίγο καιρό μπορεί να δίνεις μέχρι και αποτυπώματα εδώ που έχουμε φτάσει. Είμαστε ξεκάθαροι απέναντι σε κάθε φαινόμενο διαχωρισμού, δεν θα παίξουμε κανένα πολιτικό παιχνιδάκι και σε βάθος χρόνου θα αποδειχτεί αν η επιλογή μας ήταν λάθος ή όχι. Η μεγαλύτερη αρρώστια για μας είναι η ΑΕΛ και είμαστε σίγουροι πως δεν θεραπεύεται με κανένα εμβόλιο πάντως.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top