Πληροφορήθηκα ότι με απόφαση του κ. Κλάτενμπεργκ, ένας από τους δύο διαιτητές που διαιτήτευσαν περίπου 40 παιχνίδια του Παναιτωλικού, της Λαμίας και της ΑΕΛ ο Ζαχαριάδης, ο άλλος ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος, του «γνωστού» συνδέσμου Μακεδονίας τέθηκε εκτός πινάκων διαιτητών της Super League 1 και λαμβανομένης υπόψιν και της ηλικίας του, ουσιαστικά εντελώς εκτός διαιτησίας.
Και θέλω να δηλώσω ότι ο Ζαχαριάδης ήταν μαζί με τον αλήστου μνήμης Λάμπρου του συνδέσμου Ευβοίας οι δύο χειρότεροι διαιτητές (χρησιμοποιώ επιεικές επίθετο) που έχω δει σε αυτά τα 41 χρόνια που είμαι ιδιοκτήτης ιστορικών ΠΑΕ.
Τι να πρωτοθυμηθώ το αλήστου μνήμης παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ που μπροστά στα μάτια του ο παίκτης της ΑΕΚ Μοράν έδωσε γροθιά στο πρόσωπο του Αγκάνοβιτς του πήρε την μπάλα έδωσε πάσα στον Μασούτ που ήταν πέντε μέτρα οφσάιντ και έτσι μπήκε το γκολ της ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου που σε συνδυασμό με το τυχερό γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 97΄ μας έκοψαν την συμμετοχή σε ακόνη έναν τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Τι να πρωτοθυμηθώ τα ανύπαρκτα πέναλτι που έδινε σαν στραγάλια στον Παναιτωλικό στο περσινό αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΛ στο Αγρίνιο ή τα ανύπαρκτα πέναλτι που έδινε πέρυσι στην Λαμία.
Δεν γνωρίζω τι θα κάνουν οι άλλες ΠΑΕ που «χειρουργούσε», ο γιός του δεξιού χεριού του Θωμά Μητρόπουλου πατέρας του, αλλά τόσο εγώ, όσο και οι οπαδοί μας ουδέποτε θα τον συγχωρήσουμε, γιατί αυτός μαζί με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τα όσα έκαναν στα Play out o Βόλος και ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι μοναδικές αιτίες που η ιστορική μας ομάδα υποβιβάστηκε για ένα βαθμό και θα αγωνισθεί για ένα χρόνο στην Super League 2.
Εφόσον ο Ζαχαριάδης τελικά παρά τον υποβιβασμό του θα δεχθεί για τους «δικούς» του και ευνόητους λόγους να συνεχίσει να διαιτητεύει και να συνεχίσει τα θεάρεστα έργα του στην Super League 2, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ζητήσει εξαίρεση του τόσο από τα δικά της παιχνίδια, όσο και από τα παιχνίδια των βασικών της αντιπάλων στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top