Διάφοροι managers διακινούν ψευδείς ειδήσεις σχετικά με ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ οι οποίοι δήθεν αποχωρούν από την ομάδα.
Τόσο η Διοίκηση όσο και η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι από τους υπάρχοντες, αυτή την στιγμή στην ΑΕΛ, ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να αποχωρήσει ούτε ένας, εκτός εάν γίνει από άλλη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία της Ελλάδας ή του εξωτερικού συμφέρουσα για την ΑΕΛ οικονομική πρόταση.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο ρόστερ της ομάδας έχουν συμβόλαιο με την ΑΕΛ από δύο έως πέντε χρόνια ακόμη, εκτός από τον Nagy Gergely και τον Jakimovski Nicola που έχουν ακόμη ένα χρόνο, δηλαδή έως την 30/6/2022.
Από τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές ο Nagy Gergely έχει ζητήσει για οικογενειακούς λόγους να αποχωρήσει, αλλά η Διοίκηση και η ιδιοκτησία της ΑΕΛ το αρνηθήκαμε.
Επανήλθε με πρόταση από την ομάδα της Ουγγαρίας από την οποία τον αποκτήσαμε προσφέροντας στην ΑΕΛ ποσό 150.000€ για το 50% του συμβολαίου του (συνιδιοκτησία 50-50) την οποία η Διοίκηση και η ιδιοκτησία της ΑΕΛ την μελετούμε.
Ο ποδοσφαιριστής Nikola Jakimovski, o οποίος είναι ιδιαίτερα απαραίτητος στην ομάδα, ουδεμία πρόταση έχει φέρει από οποιαδήποτε ομάδα στην ΑΕΛ και δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται ποτέ να μείνει ελεύθερος.
Και διερωτώμεθα πως σοβαρά μέσα μαζικής ενημέρωσης δημοσιοποιούν τέτοιες ειδήσεις.
Σκοπός της Διοίκησης και της ιδιοκτησίας της ΑΕΛ είναι η άμεση επάνοδος στην Super League 1 και για αυτό τον λόγο και κρατήσαμε όλους τους παίκτες τους οποίους επιθυμούσαμε και νέους αξιόλογους παίκτες που θέλαμε αποκτήσαμε και θα αποκτήσουμε και άλλους και ο προϋπολογισμός μας παρά τα μηδαμινά έσοδα της Super League 2 διατηρήθηκε για την σεζόν 2020-2021 στο 1.600.000€.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top