Ο Βαγγέλης Πλεξίδας μιλώντας στην αθλητική εκπομπή του FM 100: «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ΠΑΕ ΑΕΛ και στο μεγαλομέτοχο της: «Ο κύριος Κούγιας έχει έντεκα μηνύσεις από μένα και δεν βγήκα ποτέ να του απαντήσω και τα συμβούλια του θα τρέχουν μέχρι να βρουν κόκκινο χιόνι! Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί να καθαρίσουν μαζί μου. Με έχουν θίξει πολύ σαν άνθρωπο και σαν επιχειρηματία γιατί έχω πολλούς ανθρώπους στην Λάρισα με τους οποίους συνεργάζομαι και δεν μπορώ να εξευτελίζομαι στο πανελλήνιο κάθε πρωί». 

Για την εμμονή του Αλέξη Κούγια να ασχολείται μαζί του συνέχεια είπε: «Μετά από έξι χρόνια ακόμη με θυμάται, κάτι έχω φαίνεται. Ο Αλέξης είναι φίλος μου και αν τον βρεις κάπου θα σε αγκαλιάσει και θα σε φιλήσει. Οι δηλώσεις του όμως ήταν ατυχείς. Ειδικά όσον αφορά την επιχειρηματική μου δραστηριότητα μιας και όλοι το ξέρουν ποιος είμαι. Έχω μία οικογένεια υπέροχη, δύο παιδιά υπέροχα, δύο γαμπρούς υπέροχους. Για την εγγυητική τα έχουμε πει πολλές φορές που είχε εκπέσει τρεις φορές λόγω του Παππά. Μου είπε τότε ο Μπιτσαξής ότι δεν πρόκειται να ανέβεις ότι και να κάνεις και πως του χρόνου είναι η σειρά σου, του είπα ευχαριστώ πολύ και αποχώρησα από το ποδόσφαιρο» 

Για την εγγυητική είπε: «Έχω αθωωθεί για το θέμα της εγγυητικής και μιλά ο κύριος Κούγιας που ασχολείται 35 χρόνια με το ποδόσφαιρο και δεν έχει ανεβάσει ποτέ καμία ομάδα, ούτε στο τοπικό. Μάλλον ανέβασε την ΑΕΛ πριν έξι χρόνια με την μεγάλη κολοτούμπα του αιώνα που το δήλωσε και ο ίδιος άλλωστε στο TRT. Ότι αναγκάστηκε να πάει κάπου γα να κάνει την κολοτούμπα». 

Όσον αφορά του Αλβανούς με τους οποίους συνεργαζόταν στην Λάρισα σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια είπε: «Όσον αφορά τους περίφημους Αλβανούς που λέει κάθε τόσο, δεν τους γνωρίζω, είναι μόνο στην φαντασία του. Δεν έχω καμία σχέση. ‘Εφυγα από την Λάρισα όταν ένιωσα ότι ο κόσμος δεν με ήθελε χάνοντας παρά πολλά λεφτά τότε. Άφησα ένα αθλητικό κέντρο που είναι κόσμημα, υπήρχαν γραφεία, μπουτίκ και άλλα» 

Τέλος μίλησε και την επίθεση που δέχτηκε και ο Πηλαδάκης από τον Κούγια: «Δεν φανταζόταν κανείς ότι ο κ. Πηλαδάκης θα έπαιρνε την Λάρισα. Έκανε ρόστερ με πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ, δημιούργησε ένα τεράστιο γήπεδο και έκανε πολλά έργα στην Λάρισα. Ασχολείται με τον Πηλαδάκη γιατί τον ενοχλούν όποιοι νομίζει ότι μπορούν να του πάρουν την ομάδα. Υπάρχει σήμερα φυσιολογικός άνθρωπος και επιχειρηματίας που μπορεί να πάρει την ομάδα από τον κ. Κούγια; Δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να κρύβει από πίσω…»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top