Μόνο τέσσερις ομάδες κατέθεσαν έφεση για αδειοδότηση και δύο εξ αυτών αδειοδοτήθηκαν. Πρωτάθλημα με περιορισμούς θα διεξαχθεί στη Super League 2, καθώς μόλις έξι ΠΑΕ έχουν εξασφαλίσει άδεια. Οι ΑΕΛ, Λεβαδειακός, Ξάνθη και Βέροια είχαν εξασφαλίσει άδεια σε πρώτο βαθμό, ενώ από τις υπόλοιπες ομάδες που είχαν «κοπεί», μόνο τέσσερις κατέθεσαν έφεση και μόνο δύο τελικά αδειδοδοτήθηκαν. Οι Τρίκαλα και Νίκη Βόλου πήραν την άδεια συμμετοχής σε δεύτερο βαθμό, ενώ οι Πανσερραϊκός και Χανιά «κόπηκαν» για δεύτερη φορά.Οι ομάδες που δεν αδειοτήθηκαν, με εξαίρεση τις 4 ομάδες που θα ανέβουν από τη Γ’ Εθνική, βάσει κανονισμών θα μπορούν να αποκτήσουν Έλληνες κάτω των 25 ετών με εξαίρεση 3 (Έλληνες ή αλλοδαπούς) και ξένους κάτω των 23 χρόνων. Ακόμη προβλέπεται πρόστιμο 10.000 ευρώ

Αναλυτικά η απόφαση:
«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του την 1 Ιουλίου 2021 εξέτασε τους φακέλους 4 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ 1924.
Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1946 και ΠΑΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top