Το αίτημα που είχε καταθέσει η Super League 2 για τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν και αφορούσε τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών τα συμβόλαια των οποίων έληγαν στις 30/6 δεν εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίασε την Παρασκευή. Παράλληλα, δόθηκε παράταση για την προκήρυξη των πρωταθλημάτων της Super League 1 και Super League 2. Αναλυτικά οι αποφάσεις που πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή:
«Κατά την υπ’ αριθμ. 8/2021 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.
Εγκρίθηκαν αιτήματα της Super League 1 και της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας υποβολής των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων τους 2021-2022.
Εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον όμιλο Sportradar ως προς την παροχή εκπαιδευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών.
Δεν εγκρίθηκε το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν.
Εγκρίθηκε η εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για ανανέωση της συνεργασίας με τον Grassroots Manager Χρήστο Σίσκο, καθώς και με τους εκπαιδευτές Futsal και αναπτυξιακών προγραμμάτων Γιώργο Βασσάλο, Στέφανο Σοϊλεμέ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top