Αίτημα να ανασταλεί η ποινή του περιορισμού μεταγραφών για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες, στη νέα SL2 έστειλε στην ΕΠΟ, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών.
Τα μηνύματα από το μέτωπο των αδειοδοτήσεων των 36 ομάδων της νέας Super League 2 είναι απογοητευτικά αφού μέχρι στιγμής, το «οκ» από την Επιτροπή της ΕΠΟ έχουν πάρει μόνο 6 ομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι δεν έχουν άδεια, θα τους επιβληθεί περιορισμός μεταγραφών δηλαδή θα μπορούν να κάνουν μόνο 3 προσθήκες άνω των 25 ετών, Έλληνες ή ξένους.

Όπως γίνεται αντιληπτό, θα δημιουργηθεί μεγάλο προβλήματα στους ποδοσφαιριστές, αφού ελάχιστοι πάνω από το συγκεκριμένο ηλικιακό όριο θα μπορούν να πάρουν μεταγραφή.

Ο ΠΣΑΠ σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλε αίτημα στην ΕΠΟ και στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων ώστε μόνο για φέτος (δηλαδή την επόμενη αγωνιστική χρονιά) και λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν να διαφοροποιηθεί αν όχι να ανασταλεί η ποινή του περιορισμού μεταγραφών για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες, καθώς οι ως τώρα ενδείξεις «φωτογραφίζουν» πως εκατοντάδες ποδοσφαιριστές της Super league 2 και της Football League που ήδη προέρχονται από πολύ «δύσκολους» εργασιακούς μήνες λόγω κορονοϊού, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι σε όλους τους κλάδους, κινδυνεύουν να τερματίσουν πρόωρα την καριέρα τους, σε ηλικίων 28, 27 ή ακόμη και 26 ετών.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top