Η ΠΑΕ Σαντορίνη με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε πως φέτος θα πάρει μέρος στη Γ’ Εθνική, καθώς το γηπεδικό είναι το μεγάλο αγκάθι…
Όπως αναφέρεται, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε σε περίπου ένα χρόνο να είναι έτοιμο το γήπεδο. Εν τω μεταξύ, ο μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Φουστέρης θα δώσει συνέντευξη όπου θα μιλήσει για όλα.

Αναλυτικά:
“Μετά από τις πρόσφατες επαφές που πραγματοποιήθηκαν με τον Δήμαρχο Θήρας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020, διαπιστώνοντας ότι με το γηπεδικό πρόβλημα δεν βρίσκεται έγκαιρη λύση καθώς και ότι η υπόσχεση για οικονομική ενίσχυση για τα «εντός» έδρας παιχνίδια στη Νάξο έμεινε μόνο στα λόγια και για το χειροκρότημα, αποφάσισε η ομάδα μας να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας για την περίοδο 2021-2022, θέτοντας ως μοναδικό της στόχο την Άνοδο.
Ίσως ακούγεται οξύμωρο, όμως η ομάδα της Σαντορίνης έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστεί. Ας μας διαψεύσει λοιπόν ο κος Δήμαρχος και ας έχει έτοιμο το γήπεδο σε 11 με 13 μήνες, όπως δεσμεύθηκε στην μεταξύ μας συνάντηση.
Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και διευκρινίσεις για το τι έχει συμβεί θα δοθούν από τον κ. Φουστέρη Ευάγγελο, σε συνέντευξή του στο προσεχές διάστημα, ώστε να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος του νησιού την πραγματική αλήθεια.
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020″
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top