Φουλαριστό είναι το κουπόνι του Σαββάτου (28/08) με αναμετρήσεις “φωτιά” σε όλη την Ευρώπη. Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα όλα τα ματς παίζουν στην betshop με πλήθος αγορών.Το Betarades.gr έχει εντοπίσει μια τετράδα επιλογών με αξία για να σας στείλει στο ταμείο. Ποντάρουμε σε αγώνες της Μπουντεσλίγκα, της Πρέμιερ Λιγκ, της Σέριε Α και της Λα Λίγκα. Ας δούμε τα προγνωστικά μας!

Με τα γκολ στη Γερμανία
Ξεκινάμε τις προτάσεις με τη Γερμανία και την τρίτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με την Κολωνία να αντιμετωπίζει στις 16:30 τη Μπόχουμ.
Η ομάδα του Μπάουμγκαρτ προέρχεται από εκτός έδρας ήττα (3-2) από την Μπάγερν Μονάχου. Σε ένα παιχνίδι με εντυπωσιακή διακύμανση του σκορ, ενώ και τα πέντε γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε ξεκινήσει με το δεξί της υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με εντός έδρας με 3-1 τη Χέρτα. Έχει σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια της, όμως, μόνο σε έναν εξ αυτών, τη νίκη με 2-0 στο φιλικό με την Σάφχαουζεν, κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.
Κατάφερε να αφήσει πίσω της την ήττα (1-0) από τη Βόλφσμπουργκ στην πρεμιέρα η Μπόχουμ και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και επικράτησε με 2-0 επί της Μάιντζ. Αυτή ήταν, μάλιστα, η πρώτη της νίκη στη Μπουντεσλίγκα μετά από έντεκα χρόνια. Η επιθετική της γραμμή σκοράρει κατά …ριπάς στα εκτός έδρας παιχνίδια, έχοντας σημειώσει γκολ στα οχτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα. Μετράει τρεις νίκες στα πέντε τελευταία ματς μακριά από το γήπεδο της.
Από καλές εμφανίσεις προέρχονται οι δύο αντίπαλοι, που θα παραταχθούν και με θετική ψυχολογία. Αναμένεται να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Θα ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Σκοράρουν στην Αγγλία
Συνεχίζουμε τις  προτάσεις μας με την Αγγλία, όπου στις 17:00 συγκρούονται οι Νόριτς με την Λέστερ, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
Η ομάδα του Φάρκε άρχισε το πρωτάθλημα, με δυο παιχνίδια που θεωρητικά δεν είναι από αυτά που υπολογίζονται και γνώρισε βαριές ήττες από την Λίβερπουλ (0-3) και την Μάντσεστερ Σίτι (5-0). Αντίθετα, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ με την Μπόρνμουθ, την οποία συνέτριψε με 6-0, με τον Τζιόλη να κάνει φανταστικό ντεμπούτο με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ. Στην τελευταία φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας είχε ηττηθεί με 3-0 από την Νιούκαστλ.
Η Λέστερ ξεκίνησε εντυπωσιακά τις επίσημες υποχρεώσεις της, καθώς κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Κομιούνιτι Σίλντ, ενώ στη συνέχεια επικράτησε με 1-0 επί της Γουλβς. Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν το ίδιο καλά και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ, καθώς γνώρισε βαριά ήττα με 4-1, ενώ από το 40΄αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα εξαιτίας της αποβολής του Πέρεθ. Δεν έχει κερδίσει στους πέντε τελευταίους εκτός έδρας αγώνες.
Παρά την άσχημη εμφάνιση που έκανε η Λέστερ είναι καλύτερη ομάδα, ενώ έχει και ποιότητα επιθετικά και μπορεί να σκοράρει, ενώ στον τομέα αυτόν μπορεί να συνεισφέρει και η Νόριτς. Θα προτιμήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.78

Αμφίσκορο στην Ιταλία
Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Ιταλία και την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 21:45 στο Τορίνο, για την δεύτερη αγωνιστική της Serie A, ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Έμπολι.
Η γηπεδούχος «αυτοκτόνησε» ποδοσφαιρικά στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Ουντινέζε και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Είχε προηγηθεί με δυο γκολ διαφορά στο 23΄και όλα έδειχναν ότι είχε καθαρίσει το παιχνίδι, ισοφαρίστηκε, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τελευταίο του ματς με τη Γιουβέντους ο Ρονάλντο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στις καθυστερήσεις, υποδείχτηκε, όμως οφσάιντ. Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας επικράτησε με 3-1 επί της Αταλάντα.
Με το… αριστερό μπήκε στη διοργάνωση η Έμπολι, που γνώρισε εντός έδρας ήττα (1-3), παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ. Δημιούργησε, πάντως, αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά «έπεσε» πάνω στον εξαιρετικό τερματοφύλακα Ρέινα. Αντίθετα, τα πήγε εξαιρετικά στο κύπελλο Ιταλίας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση κερδίζοντας την Βιτσέντζα, πιο δύσκολα, πάντως από ότι δείχνει το τελικό σκορ (4-2).
Η Γιουβέντους είναι φυσικά το φαβορί για την νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ακόμα και μετά την αποχώρηση του Ρονάλντο. Απέναντι στην Ουντινέζε, όμως, έδειξε ότι αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η Έμπολι. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.93.

“Τρύπιες” άμυνες στην Ισπανία
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με τη La Liga στην Ισπανία και το σημαντικότερο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής που θα ξεκινήσει στις 23:00 στη Σεβίλλη ανάμεσα στην Μπέτις και στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Προέρχεται από δύο ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) η ομάδα του Πελεγκρίνι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11΄, ισοφάρισε γρήγορα, όμως, δεν κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή. Χωρίς νικητή έληξε και η αναμέτρηση της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα της Μαγιόρκα. Ήταν εντυπωσιακή στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της, καθώς συνέτριψε με 5-2 τη Ρόμα. “Όπλο” της η γραμμής κρούσης της καθώς έχει σκοράρει έντεκα φορές στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.
Σε ένα παιχνίδι “ροντέο” η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Λεβάντε και αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3. Για να φύγει, αήττητη, μάλιστα, χρειάστηκε δυο φορές ο Βινίσιους να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο. Αντίθετα, στην πρεμιέρα ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και πέρασε σαν …άνεμος από την έδρα της Αλαβές, επικρατώντας με 4-1. Έχει σημειώσει 13 τέρματα στους πέντε τελευταίους αγώνες μακριά από το γήπεδο της.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι “φωτιά” στην επίθεση, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Μπέτις, που έχει ποιότητα και σκοράρει με ευκολία. Επιλέγουμε Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.12.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top