Πολύ ενδιαφέρον το κουπόνι της Κυριακής (29/08) με ποδοσφαιρική δράση σε όλα τα εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερις δυνατές επιλογές για στοίχημα, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Bwin. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανεβάζει στροφές η Μονακό
Ξεκινάμε νωρίς το στοιχηματικό ταξίδι από τη Γαλλία, όπου στις 14:00 η Τρουά υποδέχεται τη Μονακό για την 4η αγωνιστική της Ligue 1. 
Μεγάλη χαρά για τον πρώτο βαθμό στη σεζόν, δίκαιη ισοπαλία με 1-1 κόντρα στο Στρασβούργο εκτός έδρας για την Τρουά. Στάθηκε καλά σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο, πήρε το προβάδισμα με τον βετεράνο στράικερ Τουζγκάρ (16 γκολ πέρυσι), ενώ εξουδετέρωσε τις επιθέσεις της αντιπάλου με μεγάλη επιτυχία. Οπισθοχώρησε σημαντικά στην επανάληψη και έδωσε μέτρα στην γηπεδούχο. Δέχτηκε την ισοφάριση στο 77'.
Ηθικό και ψυχολογία στο ναδίρ για τη Μονακό, που πέρα από το κάκιστο ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει στο πρωτάθλημα, την Τετάρτη έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2018-2019. Στην ρεβάνς του 0-1 στο «Λουί Ντε», ήταν ανώτερη σε όλα τα επίπεδα απέναντι στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και προηγήθηκε με 0-2 ενώ μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ αλλά ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Δέχτηκε το γκολ της μείωσης κόντρα στην ροή του αγώνα και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου ισοφαρίστηκε ξανά κόντρα στη ροή του αγώνα. 
Απίστευτη γκίνια για τη Μονακό μεσοβδόμαδα, έχασε άδικα την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ωστόσο μπορεί να κρατήσει την αντίδραση και την πολύ καλή αγωνιστική της εικόνα για τη συνέχεια. Παρά την κούραση περιμένουμε να δούμε πολύ βελτιωμένη παρουσία και εντός συνόρων και θα την στηρίξουμε στο διπλό του 1.90.

Ανώτερη η Μπόντο!
Μεταφερόμαστε στο Βορρά και συγκεκριμένα στη Νορβηγία, όπου στις 19:00 η Τρόμσο υποδέχεται την Μπόντο/Γκλιμτ για την 17η αγωνιστική της Eliteserien. 
Η Τρόμσο είναι μαχητικό σύνολο, προσπαθεί στις αναμετρήσεις της να διατηρήσει το αγωνιστικό της πλάνο και να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι σε θετικό μομέντουμ αφού έχει υποστεί μόλις μία ήττα στα πρόσφατα πέντε ματς στο πρωτάθλημα, όχι όμως στην ιδανική κατάσταση διότι έχει επίσης μία νίκη στο ίδιο διάστημα. 
Η Μπόντο/Γκλιμτ είναι σε εξαιρετική κατάσταση ψυχολογικά, διότι κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Νίκησε τη Ζάλγκιρις Βίλνιους (1-0) εντός έδρας και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου ματς στη Λιθουανία, προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.
Η Τρόμσο δεν είναι εύκολος αντίπαλος για τους μεγάλους, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας. Όμως, η Μπούντε/Γκλιμτ είναι σε θετικό μομέντουμ, έχει διαδοχικές νίκες, καλή αμυντική λειτουργία και πολύ φυσιολογικά έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Με αυτά τα δεδομένα, δε μπορούμε να αγνοήσουμε το διπλό στο 2.00.

Ανοιχτό ματς στην Μπράγκα
Ταξιδεύουμε στο νοτιοδυτικό άκρο της Ευρώπης για την επόμενη επιλογή μας. Στις 20:00, η Μπράγκα υποδέχεται την Γκιμαράες για την 4η αγωνιστική της Liga NOS. 
Σε ένα παιχνίδι που δυσκολεύτηκε αρκετά, η Μπράγκα κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 3-2 επί της Μορεϊρένσε εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε ακόμη και με 2-0 μπροστά στο σκορ, ωστόσο στη συνέχεια έδωσε χώρους στην αντίπαλο της, με τη Μορεϊρένσε να φτάνει στην ισοφάριση. Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Όρτα στις καθυστερήσεις. 
Πάνω στη Βιζέλα ξέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική η Γκιμαράες, που διέλυσε με 4-0 την αντίπαλο της εντός έδρας. Το πρώτο μέρος βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 0-0, στο δεύτερο ημίχρονο η Γκιμαράες ήταν καταιγιστική και έφτασε σε μια ευρεία επικράτηση. 
Πήρε το αποτέλεσμα που χρειαζόταν κόντρα στη Μορεϊρένσε η Μπράγκα και θέλει να “χτίσει” ένα νέο αήττητο σερί, κόντρα στην Γκιμαράες που έρχεται από νίκη ψυχολογίας στο σημερινό παιχνίδι. Δύο ομάδες που αμυντικά αντιμετωπίζουν προβλήματα, θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1,87.

Με ρυθμό στο “Via del Mare”
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την Ιταλία. Στις 21:30, η Λέτσε υποδέχεται την Κόμο για την 2η αγωνιστική της Serie B. 
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τη φετινή Serie B η Λέτσε, γνωρίζοντας βαριά ήττα στην έδρα της Κρεμονέζε (3-0) την προηγούμενη βδομάδα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν τέσσερις ευκαιρίες στο στόχο, ωστόσο ο αντίπαλος τερματοφύλακας παρουσιάστηκε ετοιμοπόλεμος.
Σκληρό καρύδι αποδείχτηκε η Κόμο στην έδρα της Κροτόνε, από την οποία επέστρεψε με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) την προηγούμενη εβδομάδα. Μοιρασμένη ήταν η αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν δύο φορές, ωστόσο ισοφαρίστηκαν ισάριθμες.
Η Κόμο δεν κλείστηκε στο καβούκι της στην πρεμιέρα με την Κροτόνε, έκανε δύο γκολ δείχνοντας πως είναι ικανή να διεκδικήσει θετικά αποτελέσματα κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Με δεδομένη την ποιότητα της Λέτσε, μπορούμε να περιμένουμε μία αναμέτρηση με γκολ. Επιλέγουμε το over 2,5 σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top