Με ένα solo πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο, ο αγαπημένος τραγουδοποιός εμφανίζεται στο Αρχαίο Θέατρο Δίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ολύμπου, έτοιμος να μοιραστεί νέες ιστορίες. Μόνος επί σκηνής, ταυτόχρονα όμως μαζί με όλους και όλες μας, αντανακλά τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας.

Τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε τον Αλκίνοο με την ακουστική κιθάρα και το λαούτο του. Η συγκεκριμένη όμως παράσταση στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα. Μέσα από την ηχητική παλέτα των πεταλιών της, επιστρέφει, μετά από χρόνια και με έναν ιδιαίτερο τρόπο, στον ηλεκτρικό ήχο. Η ιδιαίτερη αυτή προσέγγιση, μαζί με τη φωνή του, δίνουν νέα μορφή στα τραγούδια του.

Τιμές εισιτηρίων : 17 ευρώ Προπώληση (περιορισμένα) : 15 ευρώ

Σημεία Προπώλησης: viva.gr και στα σημεία προπώλησης του Φεστιβάλ Ολύμπου

Οι πόρτες ανοίγουν 20:00 Ώρα έναρξης 21:00

- Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο στο χώρο αλλά και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. - H συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ. - Η συναυλία είναι αποκλειστικά για καθήμενους. - Για την αποφυγή συνωστισμού σας προτείνουμε την έγκαιρη προσέλευση σας στον χώρο. - Οι κάτοχοι των εισιτήριών πρέπει να τα έχουν μαζί τους εκτυπωμένα η σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο τον χώρο
Χορηγός Επικοινωνίας: aelole.gr
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top