Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το κουπόνι της Τετάρτης (25/08), με τις ρεβάνς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα κρίνουν τις τελευταίες θέσεις για τους ομίλους. Η bet365 ποδόσφαιρο προσφέρει όλες τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης με πλήθος επιλογών. Το Betarades.gr σήμερα σας προτείνει μια δυάδα από τα ματς που θα διεξαχθούν σε Δανία και Ουκρανία. Πάμε αμέσως στις αναλύσεις μας.

Με τα γκολ στο Μπρόντμπι Στέιντιουμ
Κάνουμε την αρχή στις προτάσεις μας με την επαναληπτική αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπρόντμπι και τη Σάλτσμπουργκ, που διεξάγεται στις 22:00 για τη φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ομάδα από τη Δανία δεν έχει καταφέρει, ακόμη, να κάνει …σεφτέ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς δεν έχει νίκη στα εφτά παιχνίδια που έχει δώσει. Προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στην Οντένσε. Προηγήθηκε με δυο γκολ διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε, όμως, να διατηρήσει το προβάδισμά της. Το ίδιο είχε συμβεί και στην πρώτη αναμέτρηση με τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία, όταν είχε ανοίξει το σκορ στο 4΄, τελικά, όμως, ηττήθηκε με 2-1. Δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στις εννιά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.
Περίοδο μεγάλης φόρμας διανύει η Σάλτσμπουργκ, που “τρέχει” ένα νικηφόρο σερί εννιά αγώνων. Στο τελευταίο παιχνίδι της επικράτησε με 3-1 επί της Αούστρια Κλάγκενφουρτ για το πρωτάθλημα της Αυστρίας. Βρίσκεται στην κορυφή με 15 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια. Επιπλέον, διαθέτει την καλύτερη επίθεση της λίγκας με 15 γκολ και την καλύτερη άμυνα, με παθητικό τριών τερμάτων. Στις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της, έχει σημειώσει τρία γκολ, τουλάχιστον.
Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, η Σάλτσμπουργκ είναι το φαβορί για την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι, όμως, θα τα δώσουν όλα και είναι υποχρεωμένοι να παίξουν ανοικτά για να σκοράρουν. Θα ποντάρουμε στο Over 3  σε απόδοση 1.90.

Σκοράρουν στην Ουκρανία
Προχωράμε και πάλι στις επιλογές μας με τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ να υποδέχεται στις 22:00 την Μονακό.
Η ουκρανική ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Στο τελευταίο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα, πέρασε σαν …άνεμος (0-3) από την έδρα της Τσερνομόρετς, “καθαρίζοντας” τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας επικράτησή της (0-1) επί της Μονακό. Σε ένα παιχνίδι που είχε, πάντως, και τη βοήθεια της τύχης, καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ είχαν και δοκάρι. Μεγάλο “όπλο” της είναι η γραμμή κρούσης της, ενώ έχει σημειώσει οχτώ γκολ στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες.
Από τρεις συνεχόμενες ήττες προέρχεται η Μονακό, που δεν βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό «φεγγάρι». Πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και έχασε (0-2) στην έδρα της από την Λανς, παρά το γεγονός ότι για μεγάλο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου αγωνίστηκε με αριθμητικό   πλεονέκτημα. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (0-1) στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και από τη Λοριάν (1-0) για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έχει δεχτεί γκολ στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.
Η Μονακό θα αγωνιστεί με την πλάτη στον τοίχο στο σημερινό παιχνίδι και θα πρέπει να κυνηγήσει το γκολ. Αφήνοντας, όμως, χώρους που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι ποιοτικοί επιθετικοί των γηπεδούχων. Θα επιλέξουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top