Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό (24/08) κουπόνι με τα playoffs του Champions League να κλέβουν την παράσταση! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις δυνατές επιλογές για εσάς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Interwetten. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

PSV για ομίλους!
Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Philips Stadion, όπου στις 22:00 η PSV Αϊντχόφεν υποδέχεται την Μπενφίκα στη ρεβάνς του 2-1 στη Λισαβόνα. 
Έκανε το καθήκον της εντός συνόρων η Αϊντχόφεν, η οποία ζευγάρωσε τις νίκες της στην Έρεντιβιζιε, επικρατώντας 4-1 της Καμπούρ εντός έδρας. Παρατάχθηκε με κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, ήταν “αφεντικό” στο ματς απ’ το ξεκίνημα, σκόραρε δύο φορές μέσα σε τέσσερα λεπτά και πήγε με σοβαρό προβάδισμα στην ανάπαυλα. Γεμάτη εμφάνιση και στο δεύτερο 45λεπτο, έφτιαξε πολλές φάσεις, θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα. Δύο στα δύο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος για την ομάδα του Σμιντ, είχε προηγηθεί το 2-0 επί της Χέρακλες στο Αλμέλο, τη φετινή σεζόν δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ να ρίξει τον Άγιαξ από την κορυφή.
Αξιοποίησε την έδρα της την περασμένη εβδομάδα η Μπενφίκα και έκανε το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κερδίζοντας 2-1 την Αϊντχόφεν. Ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, ήταν αποτελεσματική στην επίθεση, δύο φορές παραβίασε την εστία της ολλανδικής ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, η απόδοσή της έπεσε κατακόρυφα στο δεύτερο 45λεπτο, με την Αϊντχόφεν να μειώνει νωρίς σε 2-1 και να έχει φάσεις για να φέρει το ματς στην ισορροπία. Στο πρωτάθλημα επικράτησε 0-2 στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε. 
Η Αϊντχόφεν δεν πήρε αυτό που άξιζε στην Πορτογαλία, στην έδρα της είναι πανίσχυρη και βγάζει τρομερή ενέργεια στην επίθεση. Η Μπενφίκα ταξίδεψε στην Ολλανδία με προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο προβλημάτισε με την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα. Δίνουμε προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους, επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.10.

Ανταγωνιστικοί οι Ούγγροι
Ταξιδεύουμε νότια, στη Βουδαπέστη, όπου την ίδια ώρα η Φερεντσβάρος υποδέχεται τη Γιουνγκ Μπόις, επίσης για τα playoffs του Champions League. Στο πρώτο παιχνίδι οι Ελβετοί επικράτησαν 3-2.
Η Φερεντσβάρος έκανε καλή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα στην Ελβετία, θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι περισσότερο, ακόμη και προβάδισμα πρόκρισης. Αντ’ αυτού, έβγαλε αφέλεια στο παιχνίδι της, αμυντικά δεν κατάφερε να παρουσιαστεί πειστική και δέχτηκε τρία γκολ από μια ομάδα που έπαιζε με δέκα παίκτες απ’ το 25’. Είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνε το 1-2, αλλά έχασε το πέναλτι με τον Ουζούνι, στη συνέχεια ήταν απρόσεκτη, είχε αργές επιστροφές, θα μπορούσε να είχε δεχτεί ακόμη και τέταρτο γκολ!
Η Γιουνγκ Μπόις έβγαλε χαρακτήρα στο πρώτο ματς, πήρε σπουδαία νίκη, παρότι υποχρεώθηκε να παίξει με δέκα παίκτες από πάρα πολύ νωρίς. Το πέναλτι χάθηκε για τη Φερεντσβάρος, εκείνο ήταν το σημείο “κλειδί” για την εξέλιξη του αγώνα, καθώς αντί να μείνει πίσω στο σκορ, ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 40’. Στο δεύτερο μέρος διαχειρίστηκε έξυπνα την κατάσταση, μάλιστα έκανε το 3-1 με τρομερή προσπάθεια του Γκαρσία, θα μπορούσε να έχει σκοράρει ακόμη και τέταρτη φορά! 
Η Φερεντσβάρος αδίκησε τον εαυτό της, έδειξε ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση. Η Γιουνγκ Μπόις έβγαλε χαρακτήρα, όμως σίγουρα δεν έπεισε με την εικόνα της, ειδικά ανασταλτικά. Θεωρούμε ότι οι αποδόσεις είναι υπερβολικά υψηλές προς τη μεριά των Ούγγρων, επιλέγουμε 1Χ σε απόδοση 1.80.

Ξεσπά η Λιντς
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Στις 21:45, η Λιντς υποδέχεται την Κρου Αλεξάντρα σε νοκ άουτ αναμέτρηση. 
Κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα για τη Λιντς που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 στο Όλντ Τράφορντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συνέχεια είχε η εντός έδρας ισοπαλία με την Έβερτον (2-2), όπου πλήρωσε την επιθετική της αστοχία, παρά τις πολλές φάσεις που δημιούργησε, ενώ παράλληλα της κόστισαν οι αμυντικές αστάθειες.
Συνέχεια στις κακές εμφανίσεις της και στο αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς βαθμό έδωσε η Κρου στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Άκρινγκτον. Για ακόμα έναν αγώνα υπάρχει αστάθεια και πρόβλημα στο αμυντικό της κομμάτι.
Αντίδραση ψάχνει η Λιντς και την πρώτη της νίκη στη σεζόν που θα της δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Έχει ιδανική ευκαιρία να το πετύχει και να προκριθεί στην επόμενη φάση μπροστά στο κοινό της απέναντι σε μια σαφώς πιο αδύναμη ομάδα. Αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και ξέσπασμα της Λιντς και επιλέγουμε το Over 3 ασιατικό σε απόδοση 1.95. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top