Η ΑΕΛ επικράτησε με 4-1 στο έκτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας το Σάββατο (28/08) στο Στάδιο Αλκαζάρ, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα της ΑΕΛ ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση και επικράτησε 4-1. Αντίθετα με ό,τι έδειξε στο πρώτο ημίχρονο με τη κακή εμφάνιση, στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν «άλλη» ομάδα. Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με το Πίντο. Η ΑΕΛ ισοφάρισε σε 1-1 με αυτογκόλ του ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού Δημητρίου στο 44ο λεπτό, για να κάνει την ολική ανατροπή με τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο του Κ. Παπαγεωργίου, του Μιλτιάδη και του Γαρουφαλιά.

Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ (Κώστας Φραντζέσκος): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ομάρ, Πατράλης, Ηλιάδης, Κολομπίνο (30' Κ. Παπαγεωργίου), Συμελίδης, Γιάκος, Νικολιάς, Όγκμποε.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Θεολόγου, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Γαρουφαλιάς, Μιλτιάδης, Γλυνός, Μαυριάς, Κούστα.

Πανσερραϊκός (Ζεράρ Σαραγόσα): Καβουσάκης (46’ Κατσικάς) Ζέρης (73’ Σιδηρόπουλος), Γιανναράκης (63’ Κασμερίδης), Δημητρίου (63’ Καραμπέρης), Πίντο (63’ Φουάσης),  Ριβάλντο (46’ Μαρκιόνι), Κρητικός (63’ Θεοδωρίδης), Κανίς (63’ Μέσι), Έππας (63’ Παπαβασιλείου), Ανάκογλου (63’ Σοφιανός).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top