Πριν από 6 χρόνια, με διαφορά λίγων ωρών, "πέταξαν" για το "βυσσινί club του Παραδείσου", ο τραγουδοποιός της αγαπημένης μας ομάδας Νίκος Οικονομίδης και ο πρώτος Κυπελλούχος πρόεδρος Κώστας Σαμαράς.
Η 31η Αυγούστου 2015, δεν είναι για τη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ απλά μία αποφράδα ημέρα. Είναι η επιτομή της θλίψης για την διπλή απώλεια που συγκλόνισε το φίλαθλο πανελλήνιο και όχι μόνο.
Η προσφορά του Κώστα Σαμαρά και η διοικητική του παρουσία, φάροι φωτεινοί για όλους μας. Πυξίδα δε της αγνότητας αλλά και του πάθους κάθε πιστού οπαδού της ΑΕΛ, η διαδρομή του αρχιπιστού στρατιώτη της "βασίλισσας του κάμπου", Νίκου Οικονομίδη.
Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας και σύσσωμος ο οργανισμός της αγαπημένης μας ομάδας, κλίνουν ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του Κώστα Σαμαρά και του Νίκου Οικονομίδη, επισημαίνοντας τη θλιβερή τούτη επέτειο, για μία ακόμη φορά, ότι οι παρακαταθήκες τους παραμένουν αναλλοίωτες, αποτελώντας εκ παραλλήλου αναπόσπαστο κομμάτι μιας 57χρονης ολόχρυσης διαδρομής.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top