Με αφορμή λοιπόν την αγωνιστική απραξία των ημερών, ο τεχνικός της ΑΕΛ, Κώστας Φραντζέσκος, μίλησε στην εφημερίδα "Ελευθερία" για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, αλλά και για τη συνέχεια. Όπως επισήμανε ο Κώστας Φραντζέσκος υπάρχει ικανοποίηση από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ενώ στόχος τόσο του ίδιου όσο και των συνεργατών του είναι αφενός η ομάδα να αποκτήσει την απαιτούμενη αγωνιστική ταυτότητα και αφετέρου οι ποδοσφαιριστές να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, αλλά και στην ομάδα.
Ο τεχνικός των «βυσσινί» μίλησε και για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2, λέγοντας ότι η κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή το μόνο που κάνει είναι να αποσυντονίζει την ομάδα.

-Για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας και τα πρώτα φιλικά:
«Είμαστε ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά και θέλουμε μέσα από αυτό που δουλεύουμε αυτό το διάστημα να δώσουμε μία αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα. Θέλουμε παράλληλα να περάσουμε στα παιδιά το ότι πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να πιστεύουν στην ομάδα για να έχει έτσι κέρδος η ίδια ομάδα».

-Για τη συνέχεια της προετοιμασίας:
«Αυτό που έχουμε ξεκινήσει, δηλαδή να «χτίσουμε» μία πολύ καλή, γιατί έχουμε ένα ρόστερ με βάθος και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Έχουμε περάσει κάποια θέματα τακτικής και το ίδιο θα δουλέψουμε και στη συνέχεια».

-Για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα δοθούν δανεικοί:
«Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον πρόεδρο κ. Κούγια και θα δούμε τι θα γίνει, ώστε να ελαφρύνει το ρόστερ, τόσο για το καλό της ομάδας όσο και για το καλό των ίδιων των παικτών». 

Σε ερώτηση για το αν οι δανεικοί παίκτες που θα δοθούν θα είναι κυρίως νεαροί ο τεχνικός της ΑΕΛ είπε ότι αυτό ακόμη δεν είναι γνωστό.

-Για τη νέα Super League 2:
«Δεν ξέρουμε αυτήν τη στιγμή πώς θα είναι το πρωτάθλημα, ούτε πόσοι θα είναι οι όμιλοι αλλά και πόσες τελικά ομάδες θα μετέχουν. Δεν έχουν βγει ακόμη οι αγωνιστικές. Ήδη έχουμε μία αναβολή από τις 12 στις 26 Σεπτεμβρίου. Είμαστε ακόμη στον αέρα και όλη αυτή η κατάσταση μας αποσυντονίζει γιατί δεν ξέρουμε πώς να δουλέψουμε. Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας και το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και επιπλέον το κλίμα είναι εξαιρετικό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top