Για τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, τους λόγους που επέλεξε την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά και την αγάπη του κόσμου για την ομάδα μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Καρανίκας.

Για τις εντυπώσεις του από αυτό το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας:
«Σίγουρα από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα νιώθω πολύ χαρούμενος. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να συναντήσω τέτοιο κλίμα, από τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου. Είναι πραγματικά εξαιρετικό. Επίσης η οργάνωση που υπάρχει είναι άψογη, γεγονός πολύ σημαντικό για να δουλεύουμε σε αυτές τις συνθήκες και να πετύχουμε τους στόχους μας κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Τους λόγους που επέλεξε την Αναγέννηση:
«Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Τη δεδομένη στιγμή ήταν πολύ σημαντικό για μένα ο τρόπος που με προσέγγισαν από την ομάδα ο κ.Μυροφορίδης,ο κ.Αμανατίδης και φυσικά ο πρόεδρος, ο κ.Παπαδημητρίου. Είδα πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν όνειρα, έχουν όραμα και από τη στιγμή που υπάρχουν όνειρα γιατί να μην τα κάνεις πραγματικότητα.»

Το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους φιλάθλους της Αναγέννησης:
«Για κάθε ομάδα ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός. Είμαι Θεσσαλός και γνωρίζω πως οι φίλαθλοι της Καρδίτσας ζουν και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο και την Αναγέννηση. Είναι ένα πολύ σημαντικό μομέντουμ ποδοσφαιρικά, διότι η ομάδα έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες και αυτό αποτελεί από μόνο του κίνητρο. Είμαστε και εμείς υπεύθυνοι να βοηθήσουμε την ομάδα με επιτυχίες και νίκες γιατί οι νίκες είναι αυτές που δίνουν ψυχολογία στον κόσμο για να μας βοηθά ακόμα περισσότερο και ο ένας να βοηθά τον άλλο για να περπατήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά. Ελπίζουμε να έχουμε μια καλή σεζόν και ο κόσμος της Καρδίτσας να είναι δίπλα και να γευτούν πολλές χαρές από εδώ και πέρα.»
 
ΑΕΛ © 2023. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top