Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, για την εντός έδρας φιλική ισοπαλία της ομάδας του επί της ΑΕΛ.

Αναλυτικά ο Άκης Μάντζιος
«Θέλαμε να κάνουμε κι άλλο φιλικό για να μπορέσουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά. Θέλουμε να έχουμε περισσότερους ετοιμοπόλεμους. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ούτε φρεσκάδα, ούτε ρυθμό. Μετά την Αστάνα, επιβαρύναμε την ομάδα. Δεν είχαμε κάνει τη σωστή προετοιμασία, γιατί έπρεπε να είμαστε έτοιμοι στα δύο παιχνίδια. Πλέον, ανεβάσαμε τον όγκο δουλειάς και αυτό φάνηκε σε κάποιους παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την ομοιογένεια και με τον ρυθμό, είχαμε καλή παρουσία. Σίγουρα μας έλειψε το γκολ. Το σημαντικό ήταν να δώσουμε χρόνο συμμετοχής.

Για το ντεμπούτο του Εντιαγέ και την παρουσία των Λούμορ-Ιτούρμπε: 
«Σίγουρα είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Επιλεχθήκαν από την ομάδα μας για να ανέβει η ομάδα επίπεδο. Η διοίκηση και ο πρόεδρος κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα. Είναι παιδιά που άργησαν να έρθουν, ειδικά οι δύο τελευταίοι, όμως όταν έρθουν στο 100% θα δούμε πολλά και ωραία πράγματα».

Για την επανεμφάνιση του Λέριν Ντουάρτε: 
«Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. όταν έχεις έναν σοβαρό τραυματισμό, δεν είναι εύκολο να επανέλθεις. Και αυτός κάνει μεγάλη προσπάθεια αλλά και εμείς, ώστε να ενσωματωθεί. Στον χρόνο που αγωνίστηκε και για πρώτο παιχνίδι, νομίζω ότι ήταν θετική η εικόνα του. Θέλει δουλειά και προσπάθεια».

Για την συμφωνία της ΠΑΕ με τον Καμαρά: 
«Σίγουρα είναι ένας ποδοσφαιριστής άλλου επιπέδου. Το πρότζεκτ Καμαρά το δουλεύει ο πρόεδρος εδώ και δύο μήνες, με μεγάλες δυσκολίες. Αν ολοκληρωθεί θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα και δείγμα ότι όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει επίπεδο, σε μια πιο απαιτητική ομάδα. Θα χρειαστούμε σίγουρα ακόμα μια ενίσχυση στους κεντρικούς αμυντικούς. Από εκεί και πέρα, βήμα-βήμα. Η ομάδα έχει έναν πολύ καλό κορμό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top