Την περσινή περίοδο με πιεστική απαίτηση του τότε προπονητού μας Μιχάλη Γρηγορίου πήραμε δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Αλβανό-έλληνα ποδοσφαιριστή Φιορίν Ντουρμισάι, αποκλείοντας πολλές άλλες περιπτώσεις επιθετικών, πληρώνοντας εμείς το συμβόλαιο του.

Παρά τις προσδοκίες και το ακριβό συμβόλαιο του παίκτη ο Ντουρμισάι σκόραρε για πρώτη φορά την προτελευταία αγωνιστική στο Ηράκλειο με ένα πέναλτι και με ένα τετ α τετ από ασιστ του Jakimovski.

Σκόραρε άλλες τρείς φορές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και των play-out.

Στον κρισιμότερο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στα play-outστην Λάρισα είχε δύο τετ α τετ όπου προκλητικά έστειλε την μπάλα στα περιστέρια, ούτε καν δίπλα στο τέρμα, είχε 5 αδικαιολόγητα οφσάιντ, αλλά το κυριότερο ανέκοψε κάθε σέντρα μέσα στην περιοχή κάνοντας επιθετικά φάουλ και στην κυριολεξία όχι μόνο δεν ακούμπησε την μπάλα, αλλά κατέστρεψε κάθε επιθετική προσπάθεια.

Αμέσως μετά τον αγώνα ο κ. Χριστακόπουλος με εντολή του κ. Κούγια του είπε να μαζέψει τα πράγματα του και να φύγει, αλλά αυτός παρακάλεσε να μείνει για να μην του καταστρέψουμε την καριέρα και ότι αυτό ήταν μία κακή ημέρα που δυστυχώς για μας συνέβη στον κρισιμότερο αγώνα του πρωταθλήματος και εξαιτίας του οποίου υποβιβάστηκε η ΑΕΛ.

Βεβαίως δεν ξαναέπαιξε από τότε και σέντερ φόρ αγωνίσθηκε ο Αcuna, ο οποίος στον επόμενο νικηφόρο αγώνα με τον ιδιαίτερα αξιόλογο πέρυσι ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε και ήταν και ο ΜVP.

Ευχόμαστε στον ιδιαίτερα αξιόλογο ποδοσφαιριστή Ντουρμισάι και στον μάνατζερ του κ. Κουντούρη να έχουν επιτυχίες και στο μέλλον.

Δυστυχώς σε αυτό το ποδόσφαιρο ζούμε και πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με καρτερικότητα και αισιοδοξία.


Υ.Γ. Ε όχι και στον ΟΦΗ ρε Ντουρμισάι.

Δεν έχουμε τίποτα με την ιστορική ομάδα του ΟΦΗ, με τον ιδιοκτήτη της οποίας ο κ. Κούγιας διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, αλλά ορισμένα γεγονότα είναι αδύνατον να μην τα αναδεικνύουμε γιατί είμαστε η ΑΕΛ και δεν μας αρέσει να υποκρινόμαστε και να μην εξωτερικεύουμε τις ενδόμυχες σκέψεις μας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top